Assisterande tränare Tobias Olsson
2017-12-17 21:35
Tobias Olsson och Ida Melander
Vi hälsar den assisterande tränaren Tobias Olsson välkommen för en liten pratstund.

Hur känner du inför ditt nya uppdrag i Stanstad?
Det ska bli spännande att coacha Stanstads H4 bredvid Ida . Laget har stor potential med både rutinerade spelare och yngre spelare som är på väg uppåt i karriären.

Vad tycker om lagets prestationer nu efter halva säsongen har gått?
Godkänt! Vissa matcher har flugit iväg i resultatet men vi ska ha i åtanke att de flesta lagen i serien är oerhört samspelade och har spelat med varandra länge. Vi starta säsongen med att bara köra matcher och har precis börjat med träningstider. Vi är lite under uppbyggnad men vår tid kommer!

Hur tror du att andra halvan av säsongen kommer att se ut för laget ?
Mycket bättre än första halvan. Vi har börjat hitta vårt spel och det kommer bara bli bättre.

Vilka tre lag tror du kommer att ligga topp 3 när säsongen är slut ?
Genarp, västra Ingelstad och Lomma kommer nog ligga där när säsongen är slut

Hur ser din innebandy historia ut ?
Började som ung i Kungshults IK men hockeyn tog över. Började spela vid 18 års ålder i Kungshult igen men sen kom lumpen och därefter började jag i Kävlinge. Har varit en hoppig karriär men trivs oerhört bra i Stanstad och klubben har fått en speciell plats i hjärtat.

För dom som inte känner dig hur skulle du beskriva dig själv ?
En ödmjuk och positiv gammal man som gärna sprider glädje omkring sig.

Vi tackar Tobias för denna pratstund och önskar honom en god jul.

Under morgon dagen kommer det att komma en intervju med första nyförvärvet i form av en Kävlingepåg som har hittat vägen till Staffanstorp!

Jonathan fortsätter !! 2018-06-09 23:48
Nyförvärv nummer 3 ! 2018-04-27 12:23