Andreas Hellberg Stannar !!
2018-04-06 23:51
Andreas Hellberg
Vi kan stolt presentera Andreas Hellberg som en av spelarna som kommer att fortsätta spela med Stanstad loggan på bröstet!

1:Vad tycker du om IK Stanstad som förening?
Det är en bra förening, med mycket karaktär och mycket stolthet så länge jag har varit en delaktig medlem i klubben.

2:Vad har du för målsättning med kommande säsongen?
Målsättningarna för kommande säsong är att göra fler mål och fler assister, det är ju det jag kom hit för att göra och vara en nyckelspelare som ligger i spets.

3:Du kom in sent på säsongen men vad tycker du om det som laget presterat?
Vår prestation har varit lite svajande. Stundtals är vår prestation väldigt bra och vi kan slå alla lag och ibland faller vi tillbaka mot ett stillastående spel och blir helt ställda. Så det gäller bara att ta nya tag mot den stundande säsongen.

4:Vilken position skulle du säga passar dig bäst?
Absolut forward. Jag är en spelare med mycket fart och finter, det är där jag kan göra mest skada i motståndarlaget och skapar oro i deras försvarspel.

Ida kommenterar: Andreas är en spelare med ett otroligt löpsteg som utvecklas mer och mer för varje träning och match han är med på. Det ska vara roligt att få se vad han kan åstadkomma nästa säsong!