Daniel Björkkvist Stannar !
2018-05-06 22:13
Daniel Björkkvist
Vi kan med glädje meddela att våran ordförande väljer att stanna och fortsätta spela !! Vi fick oss en liten pratstund med Daniel !

1 : Du har varit tränare för en del av dom yngre spelarna i laget, Hur känns det nu att spela tillsammans med dom?
Det är bra och roliga killar och det är väldigt kul att få se dom fortsätta utvecklas och ta nya kliv, dom är ju en del av Stanstads framtid.

2:  Vad är det med innebandyn som gjorde att du fastande för det?
Började i gymnasiet när vi hyrde en liten hall och spelade och sen tog det vidare till korpen i Svedala. När min äldste började spela så tog intresset ny fart och jag hängde på Oldboys i klubben. Det är också skönt med en inomhussport, aldrig dåligt väder.

3: Många säger att du har blivit mer och mer av en vinnarskalle med ålder har du några egna kommenterar på det?
Tror att jag drivs av den otroliga glädjen av att vinna tillsammans, då krävs det att alla ger allt man kan. Man ska kunna ställa krav på varandra att göra sitt bästa och då gäller det att först titta sig själv i spegeln och sända ut rätt signaler.

4: Vad var det som gjorde att du bestämde dig för att stanna kvar i laget ?
Jag vill gärna vara med och bidra med ”kropps”tyngd, rutin och fortsätta uppleva den goa stämningen i laget, men jag kliver däremot gärna åt sidan till förmån för någon yngre kille.

Ida kommenterar: Daniel tillhör en av våra äldre herrar , men det märks inte. Han har en otrolig träningsmentalitet och ett otroligt driv för att hela tiden bli bättre. Han har höga krav på sin tillvaro och vill hela tiden se att han och laget presterar sitt absolut bästa. Daniel är också en otroligt duktig ledare på och utanför planen och han vill göra allt för att hjälpa våra unga killar framåt.