Assisterande tränare Tobias Olsson
2017-12-17 21:35
Tobias Olsson och Ida Melander
Vi hälsar den assisterande tränaren Tobias Olsson välkommen för en liten pratstund.

Hur känner du inför ditt nya uppdrag i Stanstad?
Det ska bli spännande att coacha Stanstads H4 bredvid Ida . Laget har stor potential med både rutinerade spelare och yngre spelare som är på väg uppåt i karriären.

Vad tycker om lagets prestationer nu efter halva säsongen har gått?
Godkänt! Vissa matcher har flugit iväg i resultatet men vi ska ha i åtanke att de flesta lagen i serien är oerhört samspelade och har spelat med varandra länge. Vi starta säsongen med att bara köra matcher och har precis börjat med träningstider. Vi är lite under uppbyggnad men vår tid kommer!

Hur tror du att andra halvan av säsongen kommer att se ut för laget ?
Mycket bättre än första halvan. Vi har börjat hitta vårt spel och det kommer bara bli bättre.

Vilka tre lag tror du kommer att ligga topp 3 när säsongen är slut ?
Genarp, västra Ingelstad och Lomma kommer nog ligga där när säsongen är slut

Hur ser din innebandy historia ut ?
Började som ung i Kungshults IK men hockeyn tog över. Började spela vid 18 års ålder i Kungshult igen men sen kom lumpen och därefter började jag i Kävlinge. Har varit en hoppig karriär men trivs oerhört bra i Stanstad och klubben har fått en speciell plats i hjärtat.

För dom som inte känner dig hur skulle du beskriva dig själv ?
En ödmjuk och positiv gammal man som gärna sprider glädje omkring sig.

Vi tackar Tobias för denna pratstund och önskar honom en god jul.

Under morgon dagen kommer det att komma en intervju med första nyförvärvet i form av en Kävlingepåg som har hittat vägen till Staffanstorp!

Nya tränare klara för H4 laget
2017-12-16 21:21
Tobias Olsson Och Ida Melander
Lagets förgående tränare Daniel Björkkvist vill vi rikta ett stort tack till för all den tid och energi som han har lagt på detta lag. Men vi kan ni stolt meddela att vi har fått in 2 hungriga tränare som tar över.

vi välkomnar Huvudtränaren Ida Melander!

Hur känns det att vara tillbaka i Stanstads blåa färger igen?
Jo, det känns riktigt bra, Känns bra med att ha styrelsens och lagets förtroendet för att förbereda spelarna som kommer från dom yngre leden!

Vad är din Stanstad Historia med tanke på att du kommer tillbaka?
Eftersom jag är född och uppväxt i staffanstorp så blev det ett naturligt val att börja spela innebandy i IK stanstad vilket jag gjorde i ca 10 säsonger.

Vad skulle du säga är din starkaste egenskap som ledare?
Att jag inte ger upp. ser inte stopp skylten bara möjligheterna att komma runt den!

Du har inte varit med hela säsongen men vad du tycker du om hur laget har presterat denna halvan av säsongen.
jag tycker att dom har presterat bättre än vad jag har förväntat mig. visst vissa matcher är väldigt tuffa då vi har ett par lag i serien som är riktigt bra!

Vilka tror du hamnar i topp 3 denna säsongen?
Svedala, Västra ingelstad, Genarp tror jag kommer att hålla sig kvar i toppen.

För dom som inte känner dig hur skulle du beskriva sig själv bäst?
Jag har ett enormt brinnande intresse för innebandy. Jag har igenom mina år som aktiv spelare samlat ihop erfarenhet av många olika situationer inom innebandyn

vi har hört att du ofta får frågan på om du är någonsin hemma eller om du lever i idrottshallarna i skåne! Hur tar familjen detta?
haha.. dom är ofta med mig då vi delar innebandy intresset. jag kommer själv från en väldigt aktiv familj och lägger man ihop allt så finns det nog inte många idrotter kvar att testa! Sen så är min man alltid med mig. Detta är ett liv som jag och min man valt att leva vintertid, då vet alla att vill man oss något så letar man i lite olika hallar annars får man vänta till sommaren då vi oftast är lediga.

Vi tackar Ida för pratstunden och hälsar henne välkommen tillbaka till föreningen. Inom kort så kommer vi också att lägga ut vår pratstund med spelande assisterande tränare Tobias Olsson. Efter det så kommer vi att släppa vårt första nyförvärv.

H4 laget
2016-10-20 08:20
H4 laget består av en blandad skara av äldre och yngre spelare. Då korpserien lades ner i Staffanstorp så saknades det att spela matcher under ordnade former och för att fortsätta att vara en del av Svensk Innebandy så startades till denna säsong vår systerförening IBK Stanstad upp igen.

Laget spelar dom flesta hemmamatcherna i Uppåkrahallen i Hjärup för att det ska vara arrangemang även i den del av Staffanstorp som växer snabbast idag.

Åldersspannet i laget är från 17 till 50+ men alla har en skön gemenskap oavsett ålder.