Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bli medlem i IK Stanstad
BLI MEDLEM
Välkomna !
Lagbild 2017/2018
Ni hittar även oss på Instagram där ni kommer att kunna följa oss lite inside !! 
Bara att söka efter stanstadh4 ! 
Nyförvärv Nummer 7 är nu klart!!
2018-06-13 21:45
Mattias Melander

Välkommen tillbaka till ibk stanstad!!

1:Vad är det som gjorde att du valde att skriva på för ibk stanstad?
Startade i stanstad som liten och kände att det varit ett givet alternativ för mig då jag ville fortsätta min innebandy karriär. Och jag känner att stanstad är en klubb som är seriös och kan ge mig något med. Liksom som ja kan ge mina lagkamrater.

2:För dom som inte känner dig hur skulle du beskriva dig på och utanför planen ?

Glad, positiv, huvet med mig och fötterna på jorden. Spelat innebandy eller hållit på med det till o från sen jag var liten då jag är uppväxt i en innebandy familj.

3:Vad är din målsättning med kommande säsong ?

Att bygga upp mig själv och laget då man ska utvecklas tillsammans som ett lag.

4:Vad väljer du en snygg assist eller att du får hänga den snyggt i krysset?

Assistent då jag själv inte riktigt håller koll på när jag gjort mål.


Simon Kommenterar: Vi är glada att Mattias väljer att följa med på denna nya tåget som har börjat att ta fart! Vi ser att mattias kommer att kunna bidra mycket till det defensiva spelet med sin längd och tyngd ! 


Vi tackar Mattias och Simon för pratstunden! 

2018-06-11 00:18

Hej Ida välkommen till denna lilla pratstund! 1. Hur kommer det sig att du tog valet för att gå in som huvudtränare för detta Ibk Stanstad h4 ? 2. Vad är det som gjorde/gör att du vill köra på denna säsong som kommer i fortsatt samma roll (huvudtränare) för vårat Stanstad h4 lag ? 3. Hur ser du på kommande säsong, det vill säga resultat och utvecklings mässigt för laget ? 4. Hur skulle du beskriva dig själv som tränare ? 5. Vilken/vilket blir Stanstads h4 lags största utmaning i år ? 6. Tre snabba frågor 1. Unihoc eller zone? 2. Tacos eller pizza ? 3. Tv räddning eller hålla nollan? Ida svarar såhär: 1. När jag fick frågan av Daniel om att ta detta laget så var det inget svårt beslut , jag tycker att det är roligt att vara tränare och när jag fick höra stanstads vision om H4-laget så tyckte jag att det lät spännande och hoppades att jag kunde bidra med lite kunskap till dom unga spelarna. 2. Förra säsongen var en mer "överleva" och "behålla spelare" säsong , jag kom in sent och fick då inget direkt tillfälle att lära känna spelarna och därför var det svårt att leda laget på det sättet jag ville. Men när det under säsongen började trilla in fler spelare och att dessa spelarna var yngre så gav de en energi att köra på även kommande säsong då det är hungriga och formbara spelare. 3. Kommande säsongen kommer att bli riktigt spännande , vi har fått in en bra blandad pott på spelare och alla vill samma. Ta oss uppåt i tabellen. Jag tror att kan vi bara få ihop laget så som vi vill så kommer vi lätt kunna placera oss i mitten av tabellen. Möjligen högre. 4. Jag vill väl säga att jag har en otrolig inlevelse när jag står som tränare. Jag försöker att hjälpa till hela vägen. Tycker också att jag är hård men rättvis , och föredrar att laget får vara med och säga vad dom tycker än att köra en diktatur som jag vet vissa tränare kör på. 5. Vår största utmaning kommer att bli att få ihop laget eftersom att nästan halva truppen är nya spelare. Som jag nämnde innan så kan vi bara få ihop det så kommer resten att komma av sig själv. 6. 1 unihoc 2 Tacos 3 nollan alla dagar i veckan , då kommer räddningarna också :D Vi tackar Ida för denna intervju!

Ett inlägg delat av IBK Stanstad H4 lag 18/19 (@stanstadh4)

Jonathan fortsätter !!
2018-06-09 23:48
Jonathan
Vi kan med glädje meddela att våran klippa Jonathan kommer att fortsätta spela i Stanstad familjen !! 

1:Hur ser du på säsongen som har gått?
För laget har det varit en tuff säsong med många förluster, men vi har ändå kämpat på bra och visar karaktär i många matcher. Rent personligt för mig så hade jag förväntat mig en bättre poängmässig säsong, ska snitta 2 poäng per match minst!!!

2:Vad är det som gjorde att ditt val blev att stanna i IBK Stanstad?
Det är en bra förening!! Med många goa ledare och spelare. Farsan är dessutom målvakt i laget.

3:Vad har du för målsättningar med den kommande säsongen?
Av laget förväntar jag mig minst en topp 3 placering. Jag vet om att vi kommer ta många fler poäng än förra säsongen. För min egen del så förväntar jag mig göra en del kassar och snygga assists.

4:Om du endast fick välja en maträtta att äta ett helt år vad skulle det vara?
100% pizza

5:För dom som inte känner dig , beskriv dig själv på och utanför planen?
På planen är jag väl en både defensiv och offensiv back. Ingen kondis alls har jag. Utanför planen så är jag en skön kille som bor just nu i Danmark!! 

Ida kommenterar:
Jonte är en stabil back som inte är rädd för att ta för sig, han arbetar över hela planen och är med direkt hem igen. Det är skönt att ha en så pass viktig kugge med i hjulet. Han har tagit för sig bra säsongen som gått , och det ska bli riktigt roligt att se vad han kan åstadkomma säsongen som kommer.  
Nyförvärv nummer 6 är nu klart!!
2018-06-09
Mikael Lundin
Vi kan med glädje meddela att Mikael kommer att spela i Stanstad familjen den kommande säsongen! 

1: Välkommen till Stanstad familjen! Hur känns det?

Tackar. Det är väldigt skönt och hitta rätt samt veta hur framtiden ser ut.


2: Hur kommer det sig att du valde att skriva på för Stanstad?

Provat runt rätt mycket inför säsongen då jag ville vara säker på var jag ville spela. När jag kom till Stanstad så slogs jag av lagandan samt välkomnandet trots att man var den nya killen, kände då ganska omgående att det är här jag vill tillhöra.


3: Hur ser du på den kommande säsongen?

Tycker det känns spännande. Kommer bli en rolig resa att ta tillsammans med Stanstad.


4: Om du skulle beskriva dig själv med 4 ord vilka hade det blivit då?

Målmedveten, drivande, postiv samt social.


5: Vilken typ av spelare skulle du säga att du är?

Relativt defensiv back men som gärna följer med i offensiven om läget ges. Men framför allt en lagspelare.


Simon kommenterar: Vi är otroligt glada över att Mikael valde att komma till oss! Han kommer att bidra bra med det fysiska spelet i den egna zonen och samtidigt som han är trygg med bollen vilket kommer att ge att sprida ett lugn vidare till hans kedjekamrater! Ska bli mycket intressant att få se Mikael växa in i truppen! 


Vi tackar Mikael och Simon för pratstunden! 


Nyförvärv nummer 5 är nu klart !!
2018-06-08 23:39
Anton Gustafsson
Vi kan med glädje meddela att Anton har valt att hoppa på tåget !! 


1: Välkommen till Stanstad familjen! Hur känns det?

Tack så mycket! Jo det känns kul att få bli en del utav Stanstad familjen plus lite spännande!


2: Hur kommer det sig att du valde att skriva på för Stanstad?

Min sambo sa nej och då tänkte jag jo, för jag brurkar göra tvärtemot vad hon säger så brukar det bli bra... Nej skämt och sido... Jag fick en bra känsla utav er ifrån första kontakten vi fick, där efter tycker jag allt verkar skötas professionellt i klubben både ifrån staben till spelare!


3: Du har en hel del innebandy bakom dig men om du skulle plocka ut ett minne som sticker ut vad skulle det vara då?

Usch den var tuff denna frågan! Men får nog ta året vi tog klivet ifrån div 3 till div 2 med IBS Svedala, från att varit nobody team så fick tränaren (Dennis Bergqvist) oss att dra åt samma håll och den säsongen i div 2 var oerhört rolig.


4: Det är som man säger, ny säsong och nya möjligheter. Hur tror du att tabellen kommer att se ut till juluppehållet?

Jag tror att i början utav säsongen kommer det att kännas lite konstigt pga allt nytt som är på gång i detta lag! Men när allt börjar falla på plats så tror jag iallafall en topp 5 placering! Och sedan får man se vart det slutar när säsongen är slut!


5: Hur skulle du beskriva dig som person på och utanför planen?

Jag är en väldigt glad person som älskar att hitta på saker, speciellt upptäcka nya platser så som länder till städer osv! På plan är jag väl lite av den spelartypen som alltid ger 100% kvittar om det är med polarna eller seriös träning/match! Älskar dessutom att täcka skott finns inget bättre, levererar heller en snygg pass än gör mål.


Ida kommenterar: Anton är en riktigt duktig spelare som egentligen inte hör hemma i div 4. Han har en otroligt blick för spelet och bra hand med klubban. Men vi är glada att han valde oss och hoppas att vi tillsammans med Anton kommer att kunna föra laget uppåt i tabellen.  


Vi tackar Anton och Ida för pratstunden! 

BLI MEDLEM
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Stanstad.com, 02/06 16:49 
Stanstad.com, 02/05 19:44 
Stanstad.com, 28/04 17:37 
Stanstad.com, 10/04 21:00 
 
Sponsorer