Bli medlem i IK Stanstad
Årsmötet 2018-06-27 - protokoll
2018-06-30 17:59
Stanstads kommande matchtröja Olympico - utan reklam
På onsdagen den 27 juni gick IK och IBK Stanstad årsmöte av stapeln på kansliet i Bråhögshallen.

Det var 20st medlemmar som kom på mötet och alla var väldigt positiva efter Sveriges vinst och avancemang i VM.

Protokollet från årsmötet ligger här Årsmötesprotokoll 2018

Styrelsen kommande säsong ser ut så här
Ordförande : Daniel Björkkvist
Vice Ordförande : Anders Kastrup
Sekreterare : Marie Wensley
Ledamot : Anna Gullberg
Ledamot : Christoffer Sajland
Suppleant : Nils Holmberg
Suppleant : Vakant

Nu tar vi lite välbehövlig semester innan säsongerna startar upp igen.

Vi önskar alla en skön sommar.
/Styrelsen

Ny huvudtränare i damlaget!
2018-06-02 16:49
Vi är glada och stolta att kunna presentera Jakob Larsson som ny huvudtränare för damlaget.
Tony Nilsson som lett laget de senaste åren med Jakob som assisterande har valt att kliva av och med den erfarenheten Tony haft har Jakob haft en mycket bra skola och känner sig nu sugen att ta över huvudledarskapet.
Vi är också glada att kunna lyfta upp Jakob som har ett stort stöd och är väldigt populär i laget men även för att han är en väldigt ödmjuk och lojal person med stor föreningskänsla.

Lycka till Jakob!
Ny tränare för H3 laget
2018-05-02 19:44
Stellan Kvist
Kommande säsong kommer H3 laget att tränas av Stellan Kvist.
Stellan har varit aktiv inom skånsk innebandy i många år och bla tränat både herrar och damer på olika nivåer. Han är en rutinerad ledare med båda fötterna på jorden och får i Stanstads H3 ett rutinerat lag med både äldre och yngre spelare där han ska bygga vidare för att fortsätta vara topplag i 3:an och en attraktiv brygga mellan H1 och H4.

Vi hälsar Stellan välkommen till Stanstad

Sportgruppen
Årets priser 2017-18
2018-04-28 17:37

Som en årlig tradition delar vi ut priser till några som utmärkt sig extra under säsongen, både i och utanför rampljuset.

Årets Spelare – Dam

Spelaren har haft en mycket bra utvecklingskurva under året och stått för många matchavgörande. Hon fick även ett fint betyg på detta när hon fick chansen att stärka upp ett lag i Superligan vilket ger ett gott betyg på den fina tradition i Stanstad att kunna utveckla spelare för att dom ska kunna kliva högre i seriesystemet. Årets spelare – Sara Gemback Damgruppen

Årets Spelare – Herr

Spelaren har lyft sig själv och laget ett snäpp under säsongen och har varit en stor bidragande orsak till att laget tog många fler poäng än experterna tippade. Han har haft väldigt höga krav på sig själv och sin omgivning vilket lyft hela hans kedja med många viktiga poäng. Vi som följt laget har säkert sista minuten i hemmamatchen mot Lund i minnet när han på mindre än 30s kvitterade och ordnade fram en straff. Med en sjätteplats i poängligan med jämn fördelning mellan mål och pass förstår man hur viktig han varit för laget i år. Årets spelare – Andreas Hansson Herr A

Årets Ledare

Med målmedvetenhet, ungdomlig entusiasm och kunskap har ledaren utvecklat sitt lag och skapat en så önskad Stanstad kultur igen som kännetecknas av hårt arbete, kamratskap och vinnarskalle. Detta har gjort att laget gjorde sina bästa säsonger på många år och även för hela killsidan på många år.

Då ledare i laget faktiskt är 2 kommer vi att dela ut ett pris till båda två och vi hoppas att dessa två kommer att inspirera många yngre ledare så man tar chansen att dela med sig av sin kunskap till dom yngre spelarna i klubben.

Årets ledare – Tobias Åkesson och Jennie Holmberg P04

Årets lag

Årets lag i Stanstad ska uppfylla vissa olika kriterier såsom utveckling, ökat medlemsantal och glädje. Detta året har det verkligen varit en strid på kniven in i det sista med två lag som har utmärkt sig lite extra. Laget som gick segrande ur striden har gjort bra resultat i serie, och i SkM men framförallt har man en positiv ledargrupp med en klar Stanstad strategi och ett lag som har framtiden framför sig. Årets lag – F04/05

Årets medlem

Årets medlem går till en person eller personer som utmärker sig i det dolda. Vi är många i föreningen som syns men dom som gör ett jobb i det dolda är verkligen värda att uppmärksammas. Personerna har varit Stanstad trogna i många år och har positiv attityd, är hjälpsamma och tar sig an yngre förmågor. Detta året har man även lagt ner sin själ i en position som tas för givet och ibland oförtjänt får ta skulden för dåliga resultat. Med mentorskap och att inge glädje har antalet medlemmar på denna position ökat markant i föreningen och alla man pratar med inkl ledare som föräldrar är otroligt positiva och berömmer initiativet. Vi har också sett den betydelse detta haft för individerna och därför är det med både glädje och stolthet vi valt att ge priset som årets medlem till . Årets medlem – Sara Berglind och Simon Broman.

Damgruppen
Damgruppen säsongen 2018-2019
2018-04-27 10:00, Damgruppen
Emma Johansson, Filippa Kroon och Emma Weigang Nordgren spelar vidare i IK Stanstad.
Damgruppen till kommande säsong presenteras löpande på hemsidan och instagram under april och maj månad.
Damgruppen
Damgruppen säsongen 2018-2019
2018-04-21 18:51, Damgruppen
Linn Engquist, Moa Kastrup och Tea Nilsson spelar vidare i IK Stanstad.
IBK Stanstad H4, 13/06 21:45
IBK Stanstad H4, 11/06 00:18