Bli medlem i IK Stanstad
IK Stanstad P06
Säsongen är igång och vi hälsar alla pojkar födda 2006 välkomna.

Tränare:
Robert Andersson: robert.andersson@alfalaval.com (0766-441580)

Träningstider 17/18:
Måndagar 16.30-17.45 (Staffanshallen)
Torsdagar 16.30-18.00 (Staffanshallen)

Vill Du anmäla ditt barn till P06 och försäkra dig om att få mer information används med fördel följande länk:

Välkomna alla pojkar födda 2006!

Första matcherna i knatteligan!
2014-10-19 10:45
På lördagsmorgonen den 18 oktober var det dags för de första matcherna för vårt P06 i knatteligan. Vi började i Lomma för matcher mot Lomma FBC och Malmhaug.
10 killar hade samlats för att spela och det blev väldigt bra eftersom man fick byta kompisar i varje byte (man spelar 3 mot 3).
Dom nya tränarna Jonas och Robert skötte coachandet mycket bra! Det var fokus på glädje och dom var mycket pedagogiska och lugna hela tiden, en härlig syn för en UK ordförande som höll sig i bakgrunden.

I knatteligan och poolspel (grön och blå nivå) så är det resultatlösa matcher så därför redovisas inga resultat även om killarna har stenkoll på vad det blev och vem som gjorde målen.

Tyvärr dök inte Malmhaug upp men vi, Lomma och Eslöv löste det så att alla lagen fick spela 2 matcher var.