Är du intresserad av att börja spela med oss eller bara nyfiken och vill komma och se hur vi har det? Varmt välkommen på provträning!

Tveka inte att höra av dig till sportchef Sara Florentzson (sport@stanstad.com, 0736-929699).

Välkommen!

Vilken härlig säsongsavslutning mot Malmö FBC
2024-03-10 11:17

Vi pratar innan matchen om att gå ut och njuta och ha kul ihop. För är det nått som genomsyrat detta lag är det glädjen och lagsammanhållningen.
Vi har haft väldigt många prestationer under säsongen men ändå inte fått med resultaten vi önskat.
Idag har vi lite medstuds samtidigt som vi vågar spela ut.
13-1 är väldigt stora siffror, men kul att få göra så många mål i sista matchen och bjuda vår trogna publik på mycket mål, vinst och bra underhållning.
Dessa tjejer i laget är så värda att få detta avslut på säsongen, det har varit så kul att träna dem denna säsong. Dem är fantastiska.
Tack för allt stöd under säsongen.
/Tony
Hedersam förlust för Damlaget.
2024-02-25 22:00
Första fem minuterna av första perioden tycker jag Röke är bättre än oss, men sen jobbar vi oss in i matchen på ett bra sätt där jag tycker vi tar över spelmässigt vilket även resulterar i att vi går upp i en 3-0 ledning.
Röke kommer igen och gör två mål innan vi gör 4--2 som vi går till pausvila med. Jag är väldigt nöjd över denna period.
I andra perioden tycker jag första halvan är bra sen börjar vi tappa lite där vi reagerar istället för agerar. Röke går upp till 4-4 men vi gör 5-4 innan perioden är slut.
I början på tredje gör vi även 6-4 tyvärr orkar vi inte riktigt hela vägen i mål utan Röke vänder och vinner matchen med 7-6.
Trots förlusten är jag nöjd med hur vi agerar som lag.
Vi skulle fokusera på prestationen idag där vi ville få tillbaka glädjen i laget som saknats dem två senaste matcherna.
Vi skulle våga spela oss ur situationer och hjälpa varandra mer på planen och ta ansvar att vilja ha bollen oavsett var vi är på planen, det tycker jag med att vi gör väldigt bra.
Jag kan ta att vi förlorar när vi vi kommer överens om vad vi ska göra när vi sen går ut och gör det, så på så sätt är jag nöjd. Dock unnar jag tjejerna att dem ska få vinna för det är trots allt det går ut på.
Men med bra prestationer som denna så kommer resultaten även att komma så småningom.
Idag gjorde vi det tillsammans och då är vi bra.
/Tony
Förlust mot Höllviken.
2024-01-29 14:28
En första period jag bara vill dra ett streck över. Vi är inte alls med i denna period och gör inte jobbet som behövs i varje byte. Kändes som vi var lite bekväma efter de senaste matchernas resultat. Det får jag ta på mig då det är min uppgift att se till så vi gör det vi ska. 0-3 underläge efter första perioden.

Efter snack i periodpausen tycker jag vi kommer ut som ett helt annat lag och går in i duellerna och gör det jobbigt för motståndarna. Tyvärr gör dem ändå både 4 och 5 noll, men nu visar vi ändå vilket lag vi är och ger inte upp. Vi reducerar både till 1 och 2-5, tyvärr gör de 6-2 innan perioden är slut.

I tredje perioden tycker jag fortsatt att vi gör det bra. Halvvägs in i sista perioden gör vi 3-6 och vi hoppas på att få skaka om dem lite mer. Vi tar time out och gör lite byte efter vår reducering och ändrar om lite hur vi ska spela. Jag tycker vi skapar ett grymt tryck på Höllviken och redan i första bytet efter time outen skapar vi många chanser, med lite flyt hade vi kunnat få in fyran där och då hade det blivit riktigt spännande.

Sammanfattning
Efter en dålig start höjer vi oss nåt enormt vilket är riktigt starkt av tjejerna.
Vår slutspurt där vi ändrar spelsätt gör tjejerna på ett fantastiskt sätt.

Ny match borta mot Åstorp på fredag.

Tack för stödet på läktaren.

/Tony
Skön bortaseger mot Malmö FBC
2024-01-25 06:55
Ladda album (+9 bilder) >>
Jag tycker vi börjar perioden bra och håller oss till det vi kommit överens om. Vi tar ledningen med både 1 och 2-0. Sista delen av perioden böljar spelet fram och tillbaka och vi gör inte riktigt det vi ska göra. Malmö kvitterar i slutet av perioden vilket kan vara psykologiskt jobbigt men vi hinner göra 3-1 innan perioden är slut vilket gör att vi går till pausvila med en skön känsla.

Andra perioden känns vi stressade och lämnar över ansvaret till andra istället för att hjälpas åt att ta ansvar på plan. Malmö skapar en del chanser och det är lite kaos i vårt spel, men trots det får vi 4-1 halvvägs in i perioden. Ett par minuter senare reducerar Malmö men vi hinner göra 5-2 innan perioden är slut.

Inför tredje perioden pratar vi just om att ta ansvar och om viljan att vilja ha bollen och hjälpa sina medspelare. Vi gör 6-2 i början av perioden och halvvägs in gör vi även 7-2 där bollen går som på ett snöre ända från vårt eget mål. I slutet drabbas vi av en utvisning men vi spelar bra i boxplay och gör 8-2 med en spelare mindre på plan. Vi kontrollerar sista perioden på ett bra sätt. Inställningen är fantastisk från alla matchen igenom!

Vi har fantastiskt kul tillsammans. På söndag har vi supersöndag på Bråhögshallen. Herrarna spelar kl 13 och för oss står Höllviken, som leder serien, för motståndet kl 16 vilket blir en kul utmaning. Kom gärna och stötta oss.