I laget satsar vi hårt på lagsammanhållning och att ha roligt. Är ditt barn sugen på att träna innebandy är du hjärtligt välkommen ner på någon av våra träningar för att testa på.

Medtag innebandyglasögon, klubba, inneskor och vattenflaska ( finns klubbor att låna).

Äntligen är årets viktigaste måltid intagen.

Imorgon drar matcherna igång vilket vi ser fram emot.

Nu är det jul!
2023-12-21 22:24

Efter julavslutning i skolan var det ett tappert gäng som körde träning idag. Det blev uppföljning av beeptest för att se förbättringen sedan i somras, en fantastisk förbättring för alla vilket var oerhört roligt att se. Det blev skotträning, match och till sist avrundades träningen med straffkungen. Nu håller vi över julen och ses igen under mellandagarna.

Vi vill passa på att önska Er alla en God Jul!

Intensiv helg
2023-12-15 14:26

Helgen som gick var en intensiv helg för killarna.

Vi började lördagen i Slättängshallen där Lomma stod för motståndet. Lomma tog direkt kommandot i matchen med mål redan efter 56 sekunder. Men våra killar är inte dem som viker ner sig, på en innebandyplan kan allt hända. På grund av sjukdomar hade vi fått stöttning av Algot och Liam från föreningens P13 lag, vilka blev matchens målgörare. Trots en förlust är det fantastiskt att se dessa killar! Vi tränar inte ofta ihop men ändå bjuder de på fint samspel. Det ska bli oerhört kul att följa dessa killar.

I söndags var det sedan dags för hemmamatch mot Skurup. Då vi fortsatt hade en hel del sjukdomar fick vi stöttning av Lucas Lindgren, Oscar Möller och Oscar Frilén som spelar i föreningens P12 lag. Som vanligt mot Skurup blev det en tuff match. Vi spelare på med vårt spel men det här med att pricka mål är något vi får lägga lite mer fokus på ;-) Skurup vann både första och andra perioden med 0-1 i varje period men i sista perioden spelar vi upp oss och Joel Nilsson, assisterad av Philip Ahlgren, får in bollen. Att spela matcher som dessa är tufft... Oscar Möller blev fälld och ramlade illa vilket ledde till en skada på sin hand.  Vi hoppas på ett snabbt tillfrisknande och att inga men uppstår, krya på dig Oscar!

För att avrunda matcherna körde vi även en träningsmatch mot Malmö FBC i måndags. Det var en liten skara men de kämpade på fantastiskt bra. Vi identifierade en del moment som vi kommer arbeta vidare på.

Nu laddar vi för sista matchen 2023 och självklart även för GOTHIA CUP 2023!

Spänning på Bråhögshallen en kall tisdag
2023-12-06 19:52

I tisdags tog vi emot Malmö FBC med vårt lag som består främst av killar födda 2012 och 2011 hemma på Bråhögshallen.

Det blev en händelserik match med många mål på båda håll. Matchens första mål noterades redan efter 46 sekunder och gjordes av Oscar Möller fint assisterad av Svante Grass. Lagen följdes åt under hela matchen och det bjöds på fint spel.

För vår del noterade vi några nya målgörare: Lucas Lindqvist och Elliot Viklund. Vi hade några som gjorde sin första match i serien och genomförde detta med bravur. Nu tar kör vi separata träningar under veckan och på lördag möter Lomma FBC.

Match mot Lomma
2023-12-04 09:01
Ett revanschsuget gäng begav sig mot Lomma i söndags för lokalderby mot IBK Lomma.
Ett Lomma som gått starkt i serien med 4 vinster och endast en förlust.
På förhand en oerhört tuff uppgift då det brukar vara ganska så jämnt mellan lagen med hög intensitet på matcherna.
Vi var för dagen förstärkta av Lucas och Oscar från P12 då laget drabbats av lite manfall under veckan.

Matchen började i precis så högt tempo som vi förväntat oss och vi reder ut den första anstormningen med bravur.
Precis när tonen börjar sätta sig så leder en mindre markeringsmiss till ett fritt skott i slottet som Lomma genom Morris Bruér förvaltar till 1-0.
Vi knyter näven i fickan och försätter med pressen precis så som vi börjat matchen och kommer till fler och fler lägen genom hårt arbete över hela banan.
Efter 10:40 så snappar Anton upp en retur en bit ut framför målet och drar iväg ett handledsskott som letar sig in nere vid målvatens högra stolpe, 1-1 efter en kämpaassist av Max.
Efter firande med lagkamrater ställer vi upp för tekning och direkt efter tekning snappar Milo upp bollen och drar iväg på offensiven med mål i sikte.
En snabb snurrfint av Milo till höger om målet som gör att försvararen i Lomma tappar balansen, avslutar Milo på bästa sätt i målvaktens vänstra burgavel och 1-2 efter 10:48!
Resultatet står sig perioden ut och välbehövlig vila för båda lagen.

Andra perioden präglas av ännu högre press av Lomma och då var lagdelar inte riktigt hänger ihop så bli vi gång på gång räddade av Tage i målet!
Vi sticker upp på kontringar när tillfälle ges men har inte riktigt turen med oss vi de tillfällena och 1-2 står sig perioden ut.

Vi bestämmer oss i pausen att dra ner laget lite för att få ihop våra lagdelar.
Grabbarna lyssnar och spelar verkligen för varandra byte för byte. Ett allt mer desperat Lomma trycker på i våg efter våg och vi sticker upp när tillfälle ges!
Vid ett av våra tillfälle när vi sticker upp så snappar Max åt sig bollen bakom mål, rundar målvaktens vänstra stolpe och får på något sätt in bollen, 1-3 efter 6:21 i tredje till stort jubel!

Matchen fortsätter i samma tempo och vi spelar med fokus på nästa byte. Med cirka 2,5 minuter kvar tar Lomma timeout för att verkligen trycka på det sista!

Vi reder ut det med bravur och tar med oss 3 härliga poäng hem till Staffanstorp mot ett för dagen väldigt duktigt Lomma.

Snyggt jobbat Tage, Philip, Filip, Lukas, Lucas, Anton, Max, Milo, Joel, Oscar, Love och Gustav!