Vi välkomnar nya spelare som vill vara med och spela innebandy i ett härligt gäng.

Kontaktuppgifter: 073-692 96 99  sport@stanstad.com

Träningstider: Söndagar 20:00 - 21:30 i Bråhögshallen.

Oldboys i Gantofta
2023-01-23 15:14

Under söndagen var det dags för lagets tredje sammandrag, 10 taggade killar begav sig till Gantoftahallen denna kväll.

Kvällen började med match mot Kävlinge som bjöd på ett bra motstånd, matchen var jämn och slutade 4-4. I kvällens andra match var det hemmalaget, Gantofta som stod för motståndet. Killarna höll ett bra tempo men det räckt tyvärr inte hela vägen, Gantofta vann med 4-6.

Nästa sammandrag är den 5 mars på Bråhögshallen i Staffanstorp då vi tar emot IBF Veberöd, Kävlinge och Gantofta.

Laget söker fler spelare till laget. Är du sugen så tveka inte att komma ner till träningen på Staffanshallen söndagar kl 20-21.30. Lagets kalender på hemsidan är uppdaterad med aktuella träningar.

VÄL MÖTT.

Innebandylördag i Kävlinge
2022-12-04 08:24

I lördags var det dags för lagets andra sammandrag denna säsong. Denna gång i Korsbackahallen i Kävlinge.

I första matchen stod Gantofta för motståndet, trots en hård kamp så var Gantofta helt enkelt för vassa för våra oldboys.

Den andra matchen för dagen spelades mot Veberöd/Blentarp. Med en förlust i första matchen var grabbarna sugna på revansch och gick in med ett mål i sikte, vinst. Och just så blev det!

Nu laddar vi om batterierna till nästa matchsammandrag som är den 22/1 i Gantoftahallen, matchstart kl 17. Välkomna!

Då var serien igång!
2022-11-07 12:01

I söndags var det dags för lagets första sammandrabbning. Bunji arbetade hårt under veckan för att få ihop spelare till matcherna.

Första matchen så stod hemmalaget Veberöd för motståndet. I första perioden hade Veberöd ett bra övertag och gick till paus med 4-1 i resultat. Stanstad herrarna spottade i nävarna och kämpade på, men motståndet var tufft och matchen slutade 6-5 till hemmalaget.

I dagens andra match bjöd Kävlinge IBK upp till match. Herrarna startade matchen starkt och redan efter 3 minter dunkade lagets Göran Fridh in första målet. Perioden tickade på och efter första perioden ledde Stanstad med 4-0. Andra perioden inledde Kävlinge med att redan efter 2 min reducera till 4-1. Kävlinge gjorde en bra upphämtning men Stanstads herrar höll ledningen matchen igenom, matchen slutade 7-5.

Nästa matchsammandrag är den 3/12 i Korsbackahallen, matchstart kl 13. Välkomna!

Laget söker fler spelare till laget. Är du sugen så tveka inte att komma ner till träningen på Staffanshallen söndagar kl 20-21.30.