SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Stanstad
Gemenskap - Stolthet - Tradition
Dam A

FBC Engelholm
2 - 2
IK Stanstad
FBC Engelholm2 - 2IK Stanstad

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 23 september, 20:00
Plats:Kungsgårdshallen
Serie:Skånemästerskapen Damer Grupp 3   Tabell >>
Samling:17:40, Bråhögshallen
Aktivitetsinfo: Nice och Nina kommer till bråhögshallen
kl. 17:40 om där är någon som behöver skjuts, för er som kör direkt till Ängelholm, samling där kl. 18:45, meddela både Nice (0733-362666) och Nina (0700-019083) så att vi vet.
Matchintervju med Stanstad profilen NINA !
2021-09-25 08:25

Hej Nina! Välkommen till spotlighten för dagens intervju. Vi kör på samma tråd som våran senaste intervju och då det blev du som fick göra torsdagens första mål så valde vi dig!

 

Hej Simon! Tack så mycket! Ja, vad roligt. Det var ett tag sedan man fick göra en matchintervju sist

 

1: Att göra första målet i en match, hur viktigt skulle du säga att det är för att kunna få den matchbilden man vill ha?

  1. Det är såklart viktigt att målskyttet kommer igång och förhoppningsvis rullar det på efter det. Det är alltid kul att göra mål och såklart lite extra roligt att få inleda av målskyttarna!

2: Om du skulle få chansen att byta förnamn från födsel, hade du gjort det och vad hade namnet blivit ?

  1. Nej, det hade jag inte gjort. Är mycket nöjd med det namn jag fick

3: många spelare pratar om att kunna förberedd för match, och då måste vi fråga hur ser Ninas matchprepp ut ?

  1. Jag har faktiskt inte jättemånga rutiner innan match och behöver t.ex inte ta på mig skorna i en speciell ordning. Men jag har en rutin jag alltid gör som jag håller högt. Då behöver jag en stund där jag kan sitta själv i lugn och ro innan vi går in på plan för att lyssna på några väl utvalda låtar för att riktigt gå in i mig själv och tagga till. Det är viktigt för mig!

4: Vad är dom 3 nyckelorden i IK Stanstad?

  1. Gemenskap, stolthet och tradition. Och jag är stolt över att få vara en del av gemenskapen och traditionen i Stanstad och hoppas att jag får vara med i den i många år framöver, på ett eller annat sätt.

5: Hur är känslan inför den kommande seriepremiären ?

  1. Den är riktigt bra och vi alla känns laddade . Vi har fått in några riktigt härliga nya spelare inför denna säsong och har fått behålla stommen från förra säsongen, så jag tycker att vi håller på att få ihop någonting riktigt bra. Så det ska bli riktigt kul att få inleda säsongen med en hemmamatch i Bråhögshallen! Vi hoppas att alla har bokat in söndag 13:00 i kalendern och kommer ner och hejar fram oss till seriens första vinst

 

Vi tackar Nina och hoppas att hon får hitta sin egentid innan matchen på söndag som spelas på hemma plan i bråhögshallen ! 


<< Tillbaka

Spelade matcher
Sön 10/3 15:00
13 - 1  
Lör 2/3 15:00
8 - 4  
Sön 25/2 15:00
6 - 7  
Tor 15/2 20:00
0 - 4  
Lör 10/2 16:00
4 - 3  
Tor 8/2 20:00
5 - 8  
 
 
Sponsorer