SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Stanstad
Gemenskap - Stolthet - Tradition

IK Stanstad F15-17
vs
IBK Lund F15-16 Sandby
IK Stanstad F15-17vsIBK Lund F15-16 Sandby

  INFORMATION

Matchstart:lör 10 februari, 09:00
Plats:T4 Sporthall
Serie:Grön Nivå Flickor C Knatteligan   Tabell >>
Samling:07:10, Bråhögshallen
Aktivitetsinfo: Hej! :)

Dags för match igen i härliga Hässleholm :) Det står i spelschemat att vi spelar 9:00 och 11:00 och jag vet inte om det stämmer eller om det kommer vara komprimerat när vi kommer dit. Vi får se. Schemat finns här nedan:

https://stats.innebandy.se/sasong/41/serie/35554/spelprogram/full

Nina och Filip missar denna matchen men Johan ställer som vanligt upp och förhoppningsvis har vi några föräldrar som kan backa upp honom om det behövs :)

Nina har kläderna hemma hos sig men det löses så att det kommer att finnas på plats till er som ska spela. Om det är någon som har glömt lämna tillbaka och har kläder hemma som ska med måste skicka sms till Nina. Det behöver läggas in i förhand vilka nummer tjejerna har så därför behöver hon veta! :)

Samling blir 7:10 för avfärd senast 7:20. Det tar 1 timme och 10 minuter enligt Google och då är vi på plats en halvtimme innan första matchen. Då blir det direkt att byta om till matchkläder så att vi är redo 9:00 :)

Glöm inte klubba, vattenflaska, inneskor och glasögon!

/Tränarna

<< Tillbaka

 
 
Sponsorer