Gemenskap - Stolthet - Tradition
Dam A

Vinst i första kvalmatchen mot Lomma
2023-03-30 13:10
Vi får en kanonstart med en 2-0 ledning redan efter ca 4 minuter. Efter det får vi nog en känsla av att detta kommer gå lätt och släpper lite på vår inställning när sedan Lomma reducerar till 2-1 blir det lite jobbigt.

Andra perioden är inte bra från vår sida där vi inte får till det, varken försvarsmässigt eller anfallsmässigt, samtidigt som Lomma får en känsla av att kunna vända matchen vilket gör att de krigar på riktigt bra, de kvitterar till 2-2.

Inför sista perioden ändrar vi om lite i uppställningarna för att kunna spela mer med samma spelare hela tiden, vi höjer oss i denna period även om spelet inte är bländande. Vi går upp till en 5-2 ledning innan Lomma reducerar till 3-5 precis i slutet.

Sammanfattning.

Lite nervösa inför och under matchen gör att vi inte får till det ordentligt spelmässigt.
Vi fick äga mycket boll vilket vi inte är vana vid.
En lite för lätt start på matchen som gör att vi tror det blir lätt.