Gemenskap - Stolthet - Tradition
Dam A

Jobbig lördag i Höllviken.
2022-11-21 13:13
Match mot förra årets seriesegrare som dock hade gått lite knackit i år. Vi bestämmer oss för att ligga lite lägre idag och göra det svårt för dem, dock lyckas de hitta igenom oss lite för ofta ändå utan att skapa vassa chanser. De gör två mål i första perioden och vi går till paus med 0-2 underläge. Vi pratar igenom vad vi ska justera och går in till andra perioden med gott mod som inte blir sämre av att Ida gör sitt första mål i damlaget efter att ha styrt bra från sin spetsposition och bryter en passning sen är där ingen tvekan i avslutet som hon stänker upp i nättaket redan efter en dryg minut. Vi gör även 2-2 genom Florentzson efter en bra spelvändning. Vi får sen läge i pp men där släpper vi tyvärr in ett mål istället för att göra nåt framåt, synd då vi kände att vi hade Höllviken i gungning. Dem hinner även göra både 4 och 5-2 innan paus. Vi pratat om att ge det ett försök och inte ge oss förrän matchen är slut. Tyvärr rinner det iväg i sista perioden och vi förlorar med 9-2 till slut.
För att ändå hitta nåt positivt, fast det rinner iväg målmässigt så krigar vi igenom oss hela matchen, korta perioder får vi igång ett bra kombinationsspel. Det är klart att det är frustrerande när alla kämpar på och man inte får så mycket för det.

Vi kommer kämpa på och förhoppningsvis få tillbaka lite spelare som varit krassliga. Nu är det upp till oss att få till en bra träningsvecka med bra närvaro och att vi verkar allt för att förbättra oss.

På söndag väntar Röke på bortaplan som slog oss i säsongens första match i skånemästerskapen med 9-1. Vi ska göra det bättre nu.

Till slut vill jag bara säga att jag är så stolt och nöjd med spelarna i laget för hur dem är som människor och spelare, en fantastisk spelartrupp och vi kommer igen💙🖤