SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Stanstad
Gemenskap - Stolthet - Tradition
F08/09

Gothia Cup 2023
2023-01-08 12:29
Foto - Madde

Slay, tjejer! 🤘💪 

Tack för stödet, föräldrar! 🙏🫶

 

(Om ni föräldrar inte fattar vad “Slay” betyder så gör vi tränare inte det heller. Vi mest säger det lite random. Så om man inte har något bättre att säga så är det bara att köra på. Slay!)

 

Det är har knappt gått tre dygn sedan vi kom upp till Göteborg. Det känns nästan som en evigheter. Vi har skrattat, vi har gråtit och har spelat otroligt mycket innebandy. Tjejerna har ont överallt men de har aldrig gett upp och de har vunnit sin första slutspelsmatch i Gothia Cup. Vi tränare är så sjukt imponerade av tjejerna och hur de har genomfört samtliga matcher. Visst, det var otroligt tufft att möta CL98 i första matchen (som är i final för övrigt) men efter det så lossnade det. 

 

Vi tränare vill ju så klart gå så långt det bara går i Gothia Cup men i slutändan handlar det mycket om HUR vi genomför alla matcher:

Att vi aldrig ger upp

Att vi ställer upp för varandra både på och utanför plan. 

Att vi försöker lära oss av våra misstag (både spelare och tränare)

Att vi har roligt

 

Vi är så klart superöjda med laget och nu vet vi vad som gäller när vi spelar här uppe i Göteborg. Gothia Cup har en fantastisk förmåga att leta upp både våra styrkor men också våra svagheter. Det är viktigt vad vi äter, hur vi sover och hur vi tränar. Inte bara under de här fyra dagarna utan varje vecka, på varje träningspass och på varje match. Nu är det upp till oss att sätta mål för att ta nästa steg, både som spelare och som lag. Det är ju därför vi är här: för att lära oss, ha roligt och ta en och annan smäll. Och det har vi gjort med råge!

 

Flickor F08/09 - you rock! Ni är helt fantastiska! 

 

Johan, Josefin, Padde, Vera och Jonas

 
Sponsorer