Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Nya tränare klara för H4 laget
2017-12-16 21:21
Tobias Olsson Och Ida Melander
Lagets förgående tränare Daniel Björkkvist vill vi rikta ett stort tack till för all den tid och energi som han har lagt på detta lag. Men vi kan ni stolt meddela att vi har fått in 2 hungriga tränare som tar över.

vi välkomnar Huvudtränaren Ida Melander! 

Hur känns det att vara tillbaka i Stanstads blåa färger igen? 
Jo, det känns riktigt bra, Känns bra med att ha styrelsens och lagets förtroendet för att förbereda spelarna som kommer från dom yngre leden! 

Vad är din Stanstad Historia med tanke på att du kommer tillbaka?     
Eftersom jag är född och uppväxt i staffanstorp så blev det ett naturligt val att börja spela innebandy i IK stanstad vilket jag gjorde i ca 10 säsonger. 

Vad skulle du säga är din starkaste egenskap som ledare? 
Att jag inte ger upp. ser inte stopp skylten bara möjligheterna att komma runt den! 

Du har inte varit med hela säsongen men vad du tycker du om hur laget har presterat denna halvan av säsongen.
jag tycker att dom har presterat bättre än vad jag har förväntat mig. visst vissa matcher är väldigt tuffa då vi har ett par lag i serien som är riktigt bra! 

Vilka tror du hamnar i topp 3 denna säsongen? 
Svedala, Västra ingelstad, Genarp tror jag kommer att hålla sig kvar i toppen.

För dom som inte känner dig hur skulle du beskriva sig själv bäst? 
Jag har ett enormt brinnande intresse för innebandy. Jag har igenom mina år som aktiv spelare samlat ihop erfarenhet av många olika situationer inom innebandyn 

vi har hört att du ofta får frågan på om du är någonsin hemma eller om du lever i idrottshallarna i skåne! Hur tar familjen detta? 
haha.. dom är ofta med mig då vi delar innebandy intresset. jag kommer själv från en väldigt aktiv familj och lägger man ihop allt så finns det nog inte många idrotter kvar att testa! Sen så är min man alltid med mig. Detta är ett liv som jag och min man valt att leva vintertid, då vet alla att vill man oss något så letar man i lite olika hallar annars får man vänta till sommaren då vi oftast är lediga. 

Vi tackar Ida för pratstunden och hälsar henne välkommen tillbaka till föreningen. Inom kort så kommer vi också att lägga ut vår pratstund med spelande assisterande tränare Tobias Olsson. Efter det så kommer vi att släppa vårt första nyförvärv.

 
Sponsorer