Nyförvärv nummer 3 !
2018-04-27 12:23
Rasmus Larsson
IBK Stanstad kan med glädje meddela att nästa nyförvärv är Rasmus Larsson !

1: Du kommer ifrån en lite tråkig säsong med skador och sjukdomar hur ligger det till med innebandy suget nu?
Ja det stämmer! Drabbades av en kraftig blindtarmsinflammation i början av maj månad förra året som sen gick över till ett mer allvarligt skede då det under operation uppstod en mer komplicerad komplikation som kunde ha kostat mig livet eller mitt högerben om jag ej fått experthjälp i akut skede. Processen för rehab och återhämtning har varit lång och ett rent ut sagt helvete för mig med mer än blod, svett och tårar. Men nu ca 1år senare är jag 100% på benen igen och suget efter en comeback i innebandyn är enorm så det ska bli riktigt gött att få sätta igång igen!

2: Du är ny i Stanstad tröjan, vilket gör att vi måste fråga dig vad gjorde att du valde just Stanstad?
Japp det är jag och det ska bli riktigt spännande och kul att få bära den blå tröjan! Stanstad är en klubb jag redan i tonåren drömde om att spela i då det fanns några riktigt bra förebilder i Herrlaget som t.ex. Filip Bergman, Linus Nordgren och Tom Åkesson. Jag var ofta tillsammans med polarna och kollade på Stanstads matcher. Så nu när det dök upp en chans, var den svår att tacka nä till.

3: Du spelar back men vilka skulle du säga är dina starkaste egenskaper på planen?
 Ja, det stämmer! Skulle väl säga att mina starkaste egenskaper på planen är min kämparglöd(aldrig ge upp), snacket(kommunikation), mina passningar och skott samt att jag i tuffa situationer kan behålla lugnet istället för att ta onödiga utvisningar osv

4: Hur tror du att serien kommer att se ut vid jul uppehållet den kommande säsongen?
adu, svår fråga men med rätt inställning och med hårt slit från hela lagets sida så tror jag på topp 5 vid juluppehållet.

5: Och Slutligen vad har du för målsättningar med nästa säsong ?
Mina målsättningar för säsongen är att dels lära känna mina nya kamrater, ha kul på planen, att vi ska ta så många trepoängare det bara går samt att göra och få lite bonuspoäng(mål o assist) själv. Så det ska bli riktigt kul! Hoppas på det bästa!

Assisterande tränare Simon Kommenterar.
Rasmus är en spelare som kommer att bidra med en bra tyngd och lugn i spelet från backlinjen! Men med sitt skott kommer han även vara ett hot på planen! Vi är glada att se att Rasmus vill följa med på denna nysatsning inför kommande säsonger!

Vi tackar Rasmus och Simon för den lilla pratstunden!

Jonathan fortsätter !! 2018-06-09 23:48
Nyförvärv nummer 3 ! 2018-04-27 12:23