Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Tobias Olsson fortsätter !!
2018-06-03 11:51
Tobias Olsson
Tobias Olsson som kom till förra säsongen har valt att fortsätta ännu en säsong med klubben! Vi fick oss en pratstund med denna herren och den löd enligt följande! 

1: Hur skulle du sammanfatta den gångna säsongen? 
Den gångna säsongen har varit trög resultatmässigt men trots negativa siffror så tycker jag vi visat vilja och att vi utvecklats positivt. 

2:  Vad är det med innebandyn som är absolut mest lockande för dig ? 
Lagsport har alltid varit mitt kall. Har aldrig tyckt om individualism utan är hellre med i ett lag där alla strävar efter samma mål. Just innebandy då är de tempot som lockar.

3: Vad är det som gjorde att du valde stanstad som lag att komma till ? 
Stanstad är en förening som inte bara engagerar sig i sina lag utan går ner ett steg längre och hjälper varje spelare. En varmare förening och styrelse finns nog inte! 

4: Med 4 ord beskriv hur du tror den kommande säsongen kommer att se ut.
Nytt lag, se upp!

Ida kommenterar: Vi är otroligt glada att denna positiva och pratglada människa fortsätter hos oss! Tobias bidrar med en mycket öppen och härlig stämning på träningar och matcher! Han har haft ett uppehåll och har nu börjat att komma tillbaka mer och mer under denna säsongen som har gått! Och nu när han har tagit steget åtsidan som assisterande tränare kan han lägga full fokus på sitt eget spel ska bli roligt att följa detta! 

Vi tackar Tobias och Ida för pratstunden!  

Nyhetsarkiv
Ledarstaben fylls på ! 2019-05-11 09:19
2018-06-11 00:18
H4 laget2016-10-20 08:20
 
Sponsorer