Veteranen Leif Crantz fortsätter!
2018-06-03 16:16
Leif Crantz
Vi kan med glädje meddela att våran egna " lag pappa" Leif stannar i laget!

1: Likt Daniel har du varit tränare för en del av dom yngre spelarna i laget, Hur känns det att få spela bredvid dom nu?
Kul, syftet som ledare för P-98 var hela tiden att inte enbart utveckla spelarna utan även att de skulle stanna inom innebandyn långt upp i senioråldern och många från P-98 kullen spelar i olika klubbar och på olika nivåer och det finns även någon som tagit på sig en ledarroll vilket är fantastiskt. Att man sen får förmånen att spela tillsammans med några på seniornivå är bara en bonus.

2: Vad skulle du säga är ditt bästa minne inom innebandyn?
Att jag har fått varit en del av mina söner Robin & Kevins innebandykarriärer  och självklart finns det enskilda matcher, cuper som varit speciella som Robins SSL debut och Kevins 2 mål i ” bragden i Trelleborg”.   Sen kan jag inte glömma den klassiska pausutskällningen i Perstorp med P-98-laget där jag använde ett ordval som inte lämpar sig för personer under 65 år, men jag lovar att alla i laget kommer ihåg den.

3:  Vad har du för målsättning med den kommande säsongen ?
Att jag kan hjälpa till att utveckla de unga spelarna och att vi agerar som ett lag, det kommer att ge oss en bättre tabellplacering än i ifjol.

4: Beskriv vem du är som person med 4 ord.
Spontan, glad, självsäker och viljestark.

Ida kommenterar: Leif är en av våra äldre spelare som har varit med ett bra tag, han bidrar otroligt mycket med sin humor och sitt lugn i spelet. Han letar alltid efter ett sätt att höja nivån , både för sig själv och laget. Det känns bra att Leif har valt att fortsätta hos oss , och hjälpa oss att leda laget ute på planen.

Jonathan fortsätter !! 2018-06-09 23:48
Nyförvärv nummer 3 ! 2018-04-27 12:23