Nyförvärv nummer 5 är nu klart !!
2018-06-08 23:39
Anton Gustafsson
Vi kan med glädje meddela att Anton har valt att hoppa på tåget !!

1: Välkommen till Stanstad familjen! Hur känns det?

Tack så mycket! Jo det känns kul att få bli en del utav Stanstad familjen plus lite spännande!

2: Hur kommer det sig att du valde att skriva på för Stanstad?

Min sambo sa nej och då tänkte jag jo, för jag brurkar göra tvärtemot vad hon säger så brukar det bli bra... Nej skämt och sido... Jag fick en bra känsla utav er ifrån första kontakten vi fick, där efter tycker jag allt verkar skötas professionellt i klubben både ifrån staben till spelare!

3: Du har en hel del innebandy bakom dig men om du skulle plocka ut ett minne som sticker ut vad skulle det vara då?

Usch den var tuff denna frågan! Men får nog ta året vi tog klivet ifrån div 3 till div 2 med IBS Svedala, från att varit nobody team så fick tränaren (Dennis Bergqvist) oss att dra åt samma håll och den säsongen i div 2 var oerhört rolig.

4: Det är som man säger, ny säsong och nya möjligheter. Hur tror du att tabellen kommer att se ut till juluppehållet?

Jag tror att i början utav säsongen kommer det att kännas lite konstigt pga allt nytt som är på gång i detta lag! Men när allt börjar falla på plats så tror jag iallafall en topp 5 placering! Och sedan får man se vart det slutar när säsongen är slut!

5: Hur skulle du beskriva dig som person på och utanför planen?

Jag är en väldigt glad person som älskar att hitta på saker, speciellt upptäcka nya platser så som länder till städer osv! På plan är jag väl lite av den spelartypen som alltid ger 100% kvittar om det är med polarna eller seriös träning/match! Älskar dessutom att täcka skott finns inget bättre, levererar heller en snygg pass än gör mål.

Ida kommenterar: Anton är en riktigt duktig spelare som egentligen inte hör hemma i div 4. Han har en otroligt blick för spelet och bra hand med klubban. Men vi är glada att han valde oss och hoppas att vi tillsammans med Anton kommer att kunna föra laget uppåt i tabellen.

Vi tackar Anton och Ida för pratstunden!

Jonathan fortsätter !! 2018-06-09 23:48
Nyförvärv nummer 3 ! 2018-04-27 12:23