Hej Ida välkommen till denna lilla pratstund! 1. Hur kommer det sig att du tog valet för att gå in som huvudtränare för detta Ibk Stanstad h4 ? 2. Vad är det som gjorde/gör att du vill köra på denna säsong som kommer i fortsatt samma roll (huvudtränare) för vårat Stanstad h4 lag ? 3. Hur ser du på kommande säsong, det vill säga resultat och utvecklings mässigt för laget ? 4. Hur skulle du beskriva dig själv som tränare ? 5. Vilken/vilket blir Stanstads h4 lags största utmaning i år ? 6. Tre snabba frågor 1. Unihoc eller zone? 2. Tacos eller pizza ? 3. Tv räddning eller hålla nollan? Ida svarar såhär: 1. När jag fick frågan av Daniel om att ta detta laget så var det inget svårt beslut , jag tycker att det är roligt att vara tränare och när jag fick höra stanstads vision om H4-laget så tyckte jag att det lät spännande och hoppades att jag kunde bidra med lite kunskap till dom unga spelarna. 2. Förra säsongen var en mer "överleva" och "behålla spelare" säsong , jag kom in sent och fick då inget direkt tillfälle att lära känna spelarna och därför var det svårt att leda laget på det sättet jag ville. Men när det under säsongen började trilla in fler spelare och att dessa spelarna var yngre så gav de en energi att köra på även kommande säsong då det är hungriga och formbara spelare. 3. Kommande säsongen kommer att bli riktigt spännande , vi har fått in en bra blandad pott på spelare och alla vill samma. Ta oss uppåt i tabellen. Jag tror att kan vi bara få ihop laget så som vi vill så kommer vi lätt kunna placera oss i mitten av tabellen. Möjligen högre. 4. Jag vill väl säga att jag har en otrolig inlevelse när jag står som tränare. Jag försöker att hjälpa till hela vägen. Tycker också att jag är hård men rättvis , och föredrar att laget får vara med och säga vad dom tycker än att köra en diktatur som jag vet vissa tränare kör på. 5. Vår största utmaning kommer att bli att få ihop laget eftersom att nästan halva truppen är nya spelare. Som jag nämnde innan så kan vi bara få ihop det så kommer resten att komma av sig själv. 6. 1 unihoc 2 Tacos 3 nollan alla dagar i veckan , då kommer räddningarna också :D Vi tackar Ida för denna intervju!

Ett inlägg delat av IBK Stanstad H4 lag 18/19 (@stanstadh4)

Nyförvärv nummer 2 !!2019-08-04 23:54