Nyförvärv Nummer 7 är nu klart!!
2018-06-13 21:45
Mattias Melander

Välkommen tillbaka till ibk stanstad!!

1:Vad är det som gjorde att du valde att skriva på för ibk stanstad?
Startade i stanstad som liten och kände att det varit ett givet alternativ för mig då jag ville fortsätta min innebandy karriär. Och jag känner att stanstad är en klubb som är seriös och kan ge mig något med. Liksom som ja kan ge mina lagkamrater.

2:För dom som inte känner dig hur skulle du beskriva dig på och utanför planen ?

Glad, positiv, huvet med mig och fötterna på jorden. Spelat innebandy eller hållit på med det till o från sen jag var liten då jag är uppväxt i en innebandy familj.

3:Vad är din målsättning med kommande säsong ?

Att bygga upp mig själv och laget då man ska utvecklas tillsammans som ett lag.

4:Vad väljer du en snygg assist eller att du får hänga den snyggt i krysset?

Assistent då jag själv inte riktigt håller koll på när jag gjort mål.

Simon Kommenterar: Vi är glada att Mattias väljer att följa med på denna nya tåget som har börjat att ta fart! Vi ser att mattias kommer att kunna bidra mycket till det defensiva spelet med sin längd och tyngd !

Vi tackar Mattias och Simon för pratstunden!

Jonathan fortsätter !! 2018-06-09 23:48