Ännu ett nyförvärv är klart inför kommande säsong!
2018-07-25 21:17
Christer Holst

Vi kan med glädje meddela att Christer Holst valt att komma tillbaka till Stanstad!

1: Välkommen tillbaka till Stanstad familjen hur känns det?

Tack! Det känns hur bra som helst, efter 2 säsonger på annan ort så kände jag att det vart tid att komma tillbaka till stanstad och avsluta efter nästa säsong.

2: Hur ser du på den kommande säsongen?

Den kommande säsongen kommer bli väldigt intressant, dels beroende på att vi har fått många bra och nyttiga nyförvärv och dels för den sammanhållningen som laget innehåller.

3: Vad skulle du säga är ditt bästa innebandy minne?

Mitt bästa minne är gothia med Kävlinge. Dels för att vi hade ett jävligt bra lag och för att vi kom till kvartsfinal.

4: Vilken typ av spelare skulle du säga att du är?

Finns det ens någon typ av spelare? Jag är väl mer en spelare som sätter laget för jaget, sen om man får spela eller göra poäng så är det bara ett plus i kanten.

5: För dom som inte känner dig! Beskriv dig själv.

Ambitiös, förbannat rolig när jag själv vill det, älskar whiskey och träning.

Ida kommenterar: Holst är precis den typen av spelare som vi har varit ute efter. Har besitter en grym rutin och ett lugn på planen som kommer att ge dom yngre spelarna något att luta sig mot.

Vi tackar Christer och Ida för denna pratstunden!!

Jonathan fortsätter !! 2018-06-09 23:48
Nyförvärv nummer 3 ! 2018-04-27 12:23