Vi välkomnar nästa nyförvärv!!
2018-07-27 14:27
Kevin Mattsson
Vi kan med glädje meddela att den långa och glada Kevin Mattson har valt att krita på för stanstad familjen !!

Kevin

Välkommen till Stanstad , vad har du fått för intryck av laget?

Tacktack, väldigt bra intryck, riktigt härlig sammanhållning och även alla vi nya killar har välkomnats in på ett bra sätt.

Hur känns det att vara tillbaka på planen?

Det var ju några år sen sist, men det känns jätte bra och ska bli riktigt kul att se hur man står sig.

Hur tror du att tabellen kommer att se ut till jul?

Jadu, jätte svårt att säga, men får vi ihop det så tror jag att vi har något bra på gång. Men jag får väll säga att vi ligger på övre halvan utan att vara allt för kaxig haha!

Vad var det som gjorde att du valde Stanstad?

Stanstad har ju alltid varit en respekterad innebandyklubb och när jag fick träffa dem andra killarna i laget och även snacka med ledarna lite så kände jag att det var ett härligt gäng med en bra seriös inställning till det hela.

Vad tycker du om försäsongs träningen?

Tuff men givande, men det är ju så det ska vara, att man efter varje träning önskar att man hade en automatare istället när man ska hem!

Ida Kommenterar: I Kevin får vi en riktig glädjespridare som nog inte vet hur man inte ler! Trots tuffa träningar så ger han alltid 100 % igenom och kämpar och stöttar alla runt sig! Vi är glada att få ha med kevin på dessa resa som vi nu har påbörjat! Ska bli roligt att få se kevin jobba sig tillbaka till innebandyn !

Jonathan fortsätter !! 2018-06-09 23:48
Nyförvärv nummer 3 ! 2018-04-27 12:23