Vi välkomnar ännu ett nyförvärv !!
2018-07-28 12:20
Markus Löthgren
Vi kan med glädje meddela att denna långa stiliga Markus har valt att skriva på för stanstad familjen den kommande säsongen!!

Välkommen till Stanstad , hur känns det?

Tack så mycket! Det känns jättebra, har fått ett väldigt positivt intryck för både laget och er tränare direkt från start. Skall bli kul att komma igång!

Eftersom att du är ett nytt ansikte för många , hur skulle du beskriva dig själv?

Kan nog upplevas som lite försiktig i början, men när man väl lär känna mig så brukar jag inte hålla tillbaka. Jag är ganska ödmjuk av mig och brukar sätta andra före mig själv, samtidigt som jag inte har några problem med att säga vad jag tycker. Jag är lite rastlös av mig och har väldigt mycket energi som jag försöker använda så mycket som möjligt på planen. Tycker om att göra oväntade passningar för att öppna upp spelet mot motståndarna och att driva in mot mål.

Vad är det bästa med innebandy?

Att vinna haha! Nä men det bästa skulle jag nog säga är sammanhållningen man får som ett lag och få vara med att bidra till ett bra resultat, samtidigt som man har kul tillsammans.

Vad tror du om den kommande säsongen?

Det känns positivt, tycker hela laget ser taggade ut inför att komma igång och visar det bra genom att ge allt på fysträningen nu under sommaren. Kommer nog ta ett litet tag innan allting sätter sig med den nya spelidén och många nya spelare, men jag tror att vi kommer få ihop det bra tillsammans!

Fem snabba

chips eller ostbågar

Cola eller Pepsi

Volvo eller saab

mål eller assist

restaurang eller hemlagat

Ida kommenterar: I markus så får vi en forward som kommer att bidra med mycket skratt och positiv energi till laget men är samtidigt inte bara här för att ha skoj! Det ska bli roligt att få jobba med Markus och se han smälta in i laget!

Vi tackar Markus och Ida för denna pratstund!

Jonathan fortsätter !! 2018-06-09 23:48
Nyförvärv nummer 3 ! 2018-04-27 12:23