Fortsätter bygga upp truppen !
2018-08-25 16:49
Daniel Persson
Hejsan då var det dags att presentera ännu en spel pjäs den kommande säsongen! Och det är ingen mindre än återvändaren Daniel Persson!

Välkommen tillbaka till Stanstad , hur känns det att dra på sig den blå tröjan igen?

Svar: Tack så mycket! Jo det känns förbannat kul, det var här jag började spela som knatte så det är bara kul.

Vad tycker du om försäsongen så här långt?

Svar: Försäsongen har varit tuff, men samtidigt så ska man satsa och sluta bra i serien så är det ett måste.

Vad är ditt intryck av truppen såhär långt?

Svar: Truppen känns bra, har bara haft en innebandyträning så kan inte säga så mycket om just innebandyn men det är många sköna typer så det här ska bli bra!

Vad är det roligaste med innebandy?

Svar: Det roligaste med innebandyn måste vara farten. Det är tempo hela tiden och när man väl lärt sig behärska tempot så blir innebandyn jävligt rolig.

Vad var det som fick dig att välja just stanstad till den kommande säsongen?

Svar: Jag såg ett erbjudande om provträning och blev sugen. När jag sen såg att det var min moderklubb så var det ett måste. Inget jag ångrar!

Ida kommenterar: Vi är glada över att ha fått in en spelare som Daniel till oss då han bidrar med en sådan otroligt vilja att allt ska göras till 100 % ! Slitvarg som kämpar sten hårt i varje kamp för att vinna boll! Det ska bli roligt att få jobba med Daniel !

Vi tackar Daniel och Ida för denna pratstunden!

Jonathan fortsätter !! 2018-06-09 23:48
Nyförvärv nummer 3 ! 2018-04-27 12:23