Rutinerat nyförvärv !!
2018-10-14 12:56
Marcus Åkesson
Då var det dags för seriepremiär i herrarnas div 4 för våran del! Då vi fick stå över första omgången efter att Oxie drog sig ur serien!

Vi välkomnar Marcus Åkesson !!

Tjena Marcus , hur känns det inför den kommande säsongen i den blå tröjan?

Tjenare, jo då det känns bra. Man har fått en positiv känsla från laget, det är ett glatt gäng och det är roligt. Ska bli skönt att komma igång igen

Hur kommer det sig att du valde att byta den gula tröjan mot blå ?

Det va egentligen bara på grund av flytt och jobbförhållande. Blev för lång pendling och försena kvällar, sen har brossan tjatat bra på en.

Vilken egenskap på innebandy planen skulle du säga är din svagaste?

Ja du svår fråga men om man ska va ärlig så är det väl mitt humör. Stor vinnarskalle går det inte som man vill så kommer de märkas.

Fyrasnabba
Chips eller ostbågar
Cola eller fanta
Ostfralla eller scones
Mål eller assist

Chips
Cola
Nybakad scones
Skönt att göra mål men en läcker pass som leder till mål e bättre

Ida kommenterar:
I Marcus får vi precis vad vi behöver , en spelare som är långt fram i sin utveckling och som kan avgöra matcher. Med hans rutin så kan han hjälpa dom yngre spelarna att ta ännu ett kliv och samtidigt utveckla sig själv. Det ska bli riktigt roligt att se Marcus på planen i den blå tröjan tillsammans med grabbarna i laget.

Vi tackar Marcus och Ida för pratstunden och ser fram emot vår premiär om endast ett par timmar.

Jonathan fortsätter !! 2018-06-09 23:48
Nyförvärv nummer 3 ! 2018-04-27 12:23