Säsongens första nyförvärv !
2019-08-03 00:01
Andre Gabrielsson
Då var det dags för laget att presentera årets första nyförvärv! Och det är ingen mindre än Andre Gabrielsson som ni kommer att se i stanstad tröjan dom kommande 2 säsongerna framöver !

Hej och välkommen till föreningen och till oss, vi kör igång med den vanligaste frågan i historien. Hur känns de?

Svar: Tjena! Jo det känns bra. Taggad på att komma in i hallen och få börja lira lite bandy igen.

Vad var de som fick dig att välja oss? Svar: Ville ha en ny utmaning och stanstad kändes som rätt val efter att vi pratat med tränarna och de hade berättat allt om klubben och mål m.m.

Nu har du ju bara hunnit med en träning , men hur kändes den? svar: Det kändes bra. Men längtar tills vi kommer in i hallen!

Som alla vet så har det ju trillat ner en del div 3 till 4:an. Fler än vanligt, vad tror du om serien den kommande säsongen?
Svar:Tror det kommer bli riktigt tufft i år. Många bra lag men det kommer gå bra.

Vad är ditt personliga mål med säsongen 19/20?
Kommer ha som mål att komma in i laget och så klart sätta ett par baljor!

Vi tackar malmhaug för en snabb och smidig övergång!

// Staben

Nyförvärv nummer 2 !!2019-08-04 23:54