Ung ledare Liam Lindskog i P10/11
2021-09-17 13:14

Föreningens lag P10/11 har fått ett starkt tillskott till ledarstaben i form av en ung ledare. Vi passade på att ställa några frågor för att lära känna honom lite bättre:

Vem är du?

Jag heter Liam Lindskog och spelar i IK Stanstad P07. Jag spelar center och back och har spelat innebandy i 7 år.

Varför ville du bli ledare?

Jag ville bli ledare för att jag vill ge ut min kunskap som jag har samlat på mig under åren och se andras utveckling inom innebandy.

Vad är det bästa med innebandyn?

Det bästa med innebandyn tycker jag är att man måste samarbeta som ett lag. Det är inte bara en som kan lyfta hela lagat utan alla måste vara med.

Vi hälsar Liam varmt välkommen till laget och ser fram emot flera spännande och roliga säsonger.

Läger på Bråhög2021-09-04 07:47
Facebookgruppen2018-04-06 18:33