SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Stanstad
Gemenskap - Stolthet - Tradition
P13

Stanstads P13-killar i Malmhaug Kidz Cup: En Helg av Kamp och lagmoral
2023-09-26 08:33

Under helgens Malmhaug Kidz Cup tog Stanstads p13-killar plats på innebandyplanen med en imponerande uppvisning av kämparglöd och beslutsamhet. Trots att vi ställdes inför utmaningar med att orka då vi på söndagen bara var 7-8 spelare, tog vi oss igenom helgen med huvudet högt och fantastisk laganda!
 

Efter en svår lördag med många tuffa matcher väntade B-slutspelet på söndagen, där vi fortsatte att verkligen visa att vi är ett lag.

I gruppspelet blev det en vinst och en förlust som räckte för att ta oss till semifinal.

I en intensiv semifinal mot Genarp fick vi möjligheten att testa vår moral när vi tidigt hamnade i underläge 0-2. Vi lyckades att vända till seger 4-2 och final väntade.

Finalen mot Landskrona var en nagelbitare. Även om resultatet slutade i en 1-2-förlust, kämpade killarna och tog ut den sista energin som fanns. Tyvärr räckte det inte hela vägen denna gång.  

Vi prövade under helgen några nya taktiska experiment, där vi bland annat valde att backa hem i banan. Under helgen fick vi också beröm från fler motståndarlag för vårt fina passningspel. Träningen ger resultat!

Trots att vi inte kunde ta hem förstapriset, känner vi oss mycket stolta över vår andraprispokal. 

Vill du testa på innebandy och är född 2013. Kom ner och testa tillsammans med vårt härliga gäng. Vi tränar tisdagar och lördagar.

Vi vill tacka alla som stöttade Stanstads p13-killar under helgens cup. Tack till föräldrar och till killarna!

Tränarna

 
Sponsorer