SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Stanstad
Gemenskap - Stolthet - Tradition
F12/13/14

Minicup
2024-05-27 20:49

I lördags var Åkarp, IBK Lund och Bjärred på plats på Bråhögshallen för en liten minicup på röd nivå, många av spelarna spelade en av sina första matcher på röd nivå. Det bjöds på fin innebandy med väldigt mycket glädje. På lunchen serverades hamburgare i den härliga solen och många av spelarna körde lite spontan fotbollsmatch. Dagen avslutades med en prisutdelning till alla medverkande spelare.

 

Ett stort tack till våra domare Melian och Sakarias samt domarcoach Amina som ställde upp. Självklart även tack Simon och Sara som löste det ☺️

 

När matcherna var slut körde laget poolhäng hos Wikströms och sedan middag i kvällssolen på marken vilket inte alla uppskattade. När vi väl gick in körde tjejerna kurragömma på Bråhögshallen vilket självklart var väldigt spännande. När vi väl lyckats hitta alla tjejer blev det Kahoot quiz och en avslutande film innan luftmadrasserna kallade för lite sömn.

 

Det blev en fantastiskt lyckad minicup på hemmaplan. Vem vet kanske blir det en tradition?

 
Sponsorer