SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Stanstad
Gemenskap - Stolthet - Tradition
F12/13/14

F12/13/14 på matcher i Trelleborg
2023-01-14 20:06

Dagens sammandrag spelades i Trelleborg. Tjejerna har varit så laddade för att få spela match och nu äntligen var det dags. 

 

Lagets stora utmaning är att få tjejerna att stå i mål men idag hade vi Maja Nilsson och Moa Eliasson som antog sig utmaningen. Truppen har utökats vilket är fantastiskt roligt. 

 

Dagens matcher spelades mot Palmstaden och Vv-84. Vi har övat mycket på att hålla koll på våra spelare och inte bara jaga bollen vilket tjejerna verkligen tog fasta på idag. De spred ut sig på planen och kämpade tillsammans som ett lag. Mycket fokus ligger också på att spela bollen till varandra och även det har verkligen utvecklats. 

 

Mycket har hänt sedan det förra sammandraget och det ska bli oerhört kul och se vad som händer fram till nästa omgång. Den 5 mars är det dags att bege sig mot Malmö för ett nytt sammandrag. Vi ses där!

 
Sponsorer