Flickor A

Härliga dagar på Gothia cup med IK Stanstad FA
2023-01-07 16:39

Två dagar av Gothia Cup är spelade och vi är nu i dag tre med en härlig känsla.

Vi åkte hit med vetskapen om att det skulle bli tufft, då vi endast har 7 egna spelare att tillgå. Trots detta har vi själva och även med hjälp av de yngre tjejerna lyckats spela oss in i turneringen på ett bra sätt. Vi är med i alla matcher och på slutet lossnar även målskyttet. (Jinxa inte!)

Matcherna har bara varit en del av vår vistelse i Göteborg. Vi har också hunnit med en massa bussåkande, njutande av gottis, tittat på matcher och umgåtts en hel del med spelare och ledare från de andra lagen i föreningen.

Vi åkte hit med fokus att allt skulle vara roligt och vi ledare lovade att inte sätta några regler. Detta förtroende har tjejerna fixat galant och de märks att de varit på Gothia förr. De har (oftast😉) koll på läget och våra planer har aldrig gått snett då vi varit disciplinerade och i god tid.

Vill ni hänga med oss resten av turneringen och även vidare i serien, finns vi på Instagram: @ikstanstad_dj

Hälsningar från IK Stanstad FA

Äntligen seriepremiär 2022-10-01 19:19