SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Stanstad
Gemenskap - Stolthet - Tradition
Herr A

Herrarna klara seriesegrare
2023-03-14 22:15

Det återstartade herrlaget har säkrat seriesegern och därmed avancerat till division 3. Två oavgjorda och 13 segrar är facit inför sista omgången på söndag.

 

-       Vi har gjort väldigt många bra matcher. Gärdarikes ungdomliga entusiasm och Västra Ingelstads täta defensiv har varit stora utmaningar för oss, men vi är väldigt nöjda med att ha säkrat avancemanget, säger Magnus Anderberg, som är en av flera tränare för herrlaget.

 

Över tog gjorda i snitt per match framåt och en rad storsegrar vittnar om en stark säsong. Många bekanta namn har figurerat flitigt i poängprotokollet, där Alexander Malmström gjort allra flest hittills och har chans att vinna poängligan.

 

-       Vi är väldigt nöjda med att kunnat spela en offensiv innebandy. Allra roligast är dock den prägel vi lyckats sätta på laget, med väldigt många spelare fostrade i föreningen, säger Anderberg.

 

Två lag drog sig ut serien tidigt, vilket innebär att endast 16 matcher är spelade efter avslutningsomgången på söndag. För motståndet står Cimrishamn.

 

-       Vi vill avsluta med seger och sen tar vi lite sommarlov innan det är dags att förbereda sig för en högre nivå. Vi vill fortsätta bygga laget på egna produkter och samtidigt slussa in yngre spelare som får träna med oss och så småningom kunna vara med på matcherna, avslutar en glad tränare.


Nyhetsarkiv
Storseger för herrlaget2023-10-19 09:03
 
Sponsorer