SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Stanstad
Gemenskap - Stolthet - Tradition
Herr A

Andra raka för herrlaget efter stark vändning
2023-10-10 09:38

IBK Lund stod för motståndet när tredje omgången av division 3 gick av stapeln i helgen. Det var också våra motståndare som dominerade matchen i första perioden. Snabbt anfallsspel, effektiva kontringar och ett aggressivt försvar gav lundensarna en tidig ledning. 3-0 blev senare 4-1 och först mot slutet av andra perioden var matchen utjämnad då vi kvitterade till 4-4.

 

I den tredje perioden tog IBK Lund återigen ledningen, men tre raka mål (totalt fem) från en glödhet Andreas Svenvallsson gjorde att vi kunde bärga säsongens andra seger och avancera ett par placeringar i en jämn tabell. Med stark support från en ganska välfylld Stanstad-sektion på läktaren och god moral i laget, kunde matchen vändas efter den tunga inledningen. 

 

Nu ser vi fram emot att spela på hemmaplan igen, när Burlöv gästar Bråhögshallen på söndag 15 oktober. Matchen börjar 12:30.


Nyhetsarkiv
Storseger för herrlaget2023-10-19 09:03
 
Sponsorer