SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Stanstad
Gemenskap - Stolthet - Tradition
Herr A

Flygande start på 2024 för herrlaget
2024-01-30 21:48

13-3, 11-4, 14-9 och 15-2. Så lyder herrlagets segersiffror under inledningen på 2024. Fyra raka segrar och ett allt tydligare grepp om en kvalplats upp till division 2.

 

  • Vi har bestämt oss för att göra allt för att gå upp en serie och starten på det nya året har varit bra, säger Magnus Anderberg, som är en av lagets tränare.

 

Seriespelet startade med förlust tidigt under hösten och efter att bara ha tagit en poäng mot topplagen Willands och Svedala, har det krävts mängder av segrar för att hänga på i toppen.

 

  • Det var länge tight i toppen, men nu har vi fått en liten lucka ner till lag fyra. Vi inser att det kommer att krävas väldigt många segrar för att vinna serien, men det har vi också kapacitet att göra, säger Anderberg.

 

Starten på det nya året har inneburit mängder av mål framåt och senast under söndagen bjöds det på målfest hemma på Bråhög inför ganska välfyllda läktare.

 

  • Vi vill spela en offensiv innebandy och kan tänka oss att riskera lite mer för att skapa ännu fler målchanser framåt. Mot Burlöv lyckades vi inte kombinera detta och släppte in några bollar för mycket, men mot Munka var vi oerhört koncentrerade i 60 minuter. Inspring, speaker och härlig stämning på läktaren var som i gamla tider, avslutar Anderberg.

 


Nyhetsarkiv
Storseger för herrlaget2023-10-19 09:03
 
Sponsorer