SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Stanstad
Gemenskap - Stolthet - Tradition
Herr A

Stanstad herr toppar tabellen efter vinst i seriefinalen
2024-02-18 10:07

Stanstad toppar tabellen efter vinst i seriefinalen.

Det var uppdukat för innebandyfest på Bråhög under lördagen den18 feb. Serieledande Svedala stod för motståndet och blytunga poäng i jakten på avancemang stod på spel.
 
Matchen startade energifyllt och närkamperna avlöste varandra samtidigt som målchanserna duggade tätt. Efter första perioden var de oavgjort 2-2.
 
En okej period spelmässigt, men vi riktade energin på fel saker i form av uteblivna domslut och motståndarnas fysiska spel, säger Magnus Anderberg, en av lagets spelande tränare.
 
Inledningen av andra perioden gick i hemmalagets favör både spelmässigt och vad gäller utdelningen framåt. Patrik Nordgren och Carl Olsson såg till att det stod 4-2 när Svedala tog time out och avslutade perioden starkare.
 
En period med helt olika utseende om man delar den i två halvor. Vi inledde väldigt starkt, men Svedala var skickliga över hela banan de avslutande tio minuterna, fortsätter Anderberg.
 
Tredje perioden startade med att Svedala gjorde mål i numerärt överläge och följde sedan upp med att ta ledningen för första gången i matchen direkt efter. Tre raka hemmamål såg dock till att vända underläget och innan slutsignalen gick hade Svedala inte kommit närmare än 8-7.
 
Tre blytunga poäng mot ett väldigt bra lag. Vi hade stor respekt för Svedala inför matchen och de var väldigt svåra att stå emot denna eftermiddag. Att vi reste oss igen i början av tredje var nyckeln för att kunna hålla emot hela vägen, trots att det var jämnt och tight fram till slutsignalen.
Vi är oerhört tacksamma för stödet från både gammal och ung på läktaren och vi kommer att ha en riktigt trevlig kväll efter den här lagsegern, avslutar Anderberg.
 
Allt gott.
Magnus Anderberg - Ledare IK Stanstad Herr

Nyhetsarkiv
Storseger för herrlaget2023-10-19 09:03
 
Sponsorer