SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Stanstad
Gemenskap - Stolthet - Tradition
Herr A

Herrlaget klara för division 2!
2024-03-09 16:02
Det behövdes en poäng borta mot Örkelljunga under lördagseftermiddagen för att herrlaget skulle skaffa sig ett ointagligt försprång i tabelltoppen. Trots ett tidigt underläge och en jämn match i 60 minuter, så slutade det med en 6-4-seger och firandet kunde ta vid.
- En fantastisk prestation sett över hela säsongen och vi är superglada över att ha vunnit serien, säger en av lagets tränare, Magnus Anderberg.
Efter ett par säsonger utan herrlag, startades laget upp igen inför föregående säsong och efter att ha vunnit division 4, tar nu herrlaget steget upp på nytt, till den högsta distriktsserien.
- Vi hade en avstämning runt jul när vi låg med i toppen och truppen enades om att försöka ta steget upp. Till en början handlade det om att säkra en kvalplats, men 13 raka segrar senare, är vi med stor stolthet klara för division 2, fortsätter Anderberg.
En trupp med ett stort åldersspann, men med endast spelare som startat eller tidigare spelar i Stanstad har snittat nästan tio mål framåt per match.
- Vi har haft som överenskommelse att man ska kunna prioritera familj och arbete, men varje gång vi går innanför sargen, på både träning och match, är det full tävling som gäller. Det finns väldigt mycket innebandykunskap i gänget och vi hjälps åt att optimera vår chans att vinna matcherna, säger Anderberg.
En match återstår och den spelas på hemmaplan kommande lördag den 16/3 15:00 mot Frosta på hemmaplan.
- Det firas redan ikväll, men det stora firandet sker efter sista matchen och vi välkomnar våra fantastiska ungdomsspelare på lördag för att kunna tacka dem för deras support under säsongen, inte minst i samband med segern mot Svedala, avslutar Anderberg.

Nyhetsarkiv
Storseger för herrlaget2023-10-19 09:03
 
Sponsorer