SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Stanstad
Gemenskap - Stolthet - Tradition
Herr A

Stark seger i seriepremiären för IK Stanstad Herr
2022-09-23 15:00

 

Det omstartade herrlaget fick en flygande start på säsongen, när Hofterup besegrades på bortaplan under torsdagskvällen.

Vi mötte förra säsongens seriesegrare och hade stor respekt för motståndet. Att vinna med 11-1 vittnar om en stark insats, säger Magnus Anderberg, som är tränare för laget.

Det var idel egna produkter som drog på sig de blåa tröjorna ett stenkast från Center Syd, när den södra fyran drog igång. Efter en jämn och tät inledning fick Stanstad med sig en 3-1-ledning efter första perioden.

Jensen gjorde några fina räddningar och de skapade bra lägen i power play, så vi var glada att det stannade vid ett insläppt i första, säger Anderberg.

I andra perioden kunde ledningen utökas och anfallsspelet var stundtals både tempofyllt och effektivt. Långa anfall, snabba kontringar och vassa avslut gjorde att det stod 9-1 efter 40 minuters spel.

En superperiod. Vi vill spela piggt och ha roligt och när vi lyckades koppla ihop det med uppoffrande försvarsspel och lojalt hemjobb när vi tappade bollen, blev det fullträff, säger en nöjd Stanstadtränare.

I den tredje perioden föll ytterligare två mål och segersiffrorna skrevs till 11-1.

Nästa match spelas lördagen den 1 oktober 14:30 när vi möter Lomma FBC hemma på Bråhög.


Nyhetsarkiv
Storseger för herrlaget2023-10-19 09:03
 
Sponsorer