SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Stanstad
Gemenskap - Stolthet - Tradition
Herr A

Ny seger för herrlaget
2022-10-13

Mötet med Lomma i den andra omgången blev inställt, då Lomma valt att dra sig ur serien. Säsongens andra match spelades därför i Trelleborg mot Palmstaden under söndagen 9/10.

Två sena avhopp gjorde att två backpar och tre kedjor startade matchen.
Det började dock inte så bra för det blåklädda gänget. Palmstaden gjorde 1-0 och resultatet stod sig perioden ut.

-       En ganska svag period. Vi spelade inte vår bästa innebandy i första perioden, sa Timmy Magnusson, lagkapten och tränare för dagen.

När Michael Andersson kvitterade tre minuter in i andra perioden, var det hans första av totalt fem mål. Det var också början på en målfest, där stark utdelning i power play bidrog till en vändning och ett 6-1-övertag inför sista perioden.

-       En ryckig period med en hel del utvisningar, men vi spelade bra i numerärt överläge och kunde gå ifrån, säger Magnusson.

Segern var aldrig hotad och när 16-åriga Nils gjorde sitt andra mål, fem minuter från slutet, betydde det 9-3 och till slut landade segersiffrorna på 11-4.

-       Starkt att göra många mål igen och extra kul att Nils fick göra sina två första seniormål. Beröm också till Lucas Mikola som gjorde en bra match.

Nu ser vi fram emot hemmapremiären på söndag 16/10, avslutar Timmy.

Då står Gårdarike för motståndet hemma på Bråhög. Matchstart 11:30.


Nyhetsarkiv
Storseger för herrlaget2023-10-19 09:03
 
Sponsorer