Andra plats i seriespelet - fantastisk roligt
2019-03-24 19:04
Seriespelet 2018/19
Vi har spelat 17 tuffa matcher sedan den 20:e oktober och det fantastiskt roligt att vi lyckades säkra en andra plats i den södra serien i sista matchen. Vi satsade allt framåt idag eftersom en förlust eller oavgjort resultat hade inte räckt till andra platsen. Så det är mycket mycket roligt att det ändå blev en andra plats i serien eftersom det har verkligen känts som vi har fått kämpa hårt för varje mål, varje utvisning, varje powerplay, varje boxplay och varje räddning denna säsong. Grymt jobbat av alla.

Lite fakta:
  • 17 matcher, dvs 765 minuter intensivt kämpande.
  • 69 mål framåt och endast 37 insläppta (jämfört med båda serierna är det 4:e mest framåt och 2:a minst insläppta mål)
  • Samtliga utespelare har gjort poäng i någon match.
  • I snitt har tjejerna genomfört 81 träningspass (243h) under säsongen
  • Grym hejarklack i VARJE match oavsett var vi har spelat (ni är helt fantastiska)
  • Vi är förmodligen ett av de yngsta lagen i F04/05 svår (tillsammans med Ängelholm som endast har tjejer födda 2005 i sitt lag)
Vi får passa på att tacka alla motståndare som har verkligen gett oss en match och dessutom gratulera Malmö FBC och Ängelholm till respektive serieseger.

Så nu laddar vi om för DM04 och DM05.

Rock on,

Tränarna

p.s. Skickar med en bild på tjejerna från matchen idag mot Gårdarike (Ida, Emilia H och Melissa saknas plus att vi fick hjälp av Fanny och Linnea från 06/07) d.s.

SSL match i Helsingborg2019-10-29 11:24