Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Preseason Challenge - Höllviken! Grymt jobbat!
2019-09-15 14:28
Awesome Silvermedaljörer - på bilden saknas Matilda och Jonas N
Hej på er!

Wow! Vilken cup. 6 matcher på 12 timmar. En knapp finalförlust på straffar... Vi får gratulera Höllviken till en välförtjänt seger och ge dem en revansch nästa gång. Tjejerna från Stanstads F06/07 gjorde en fantastisk insats och körde på minst lika hårt som våra egna tjejer. You rock! 

Det är ju alltid surt att förlora en final men igår så vann vi på så många andra sätt:
1. Matchmoment
Vi fick tränat på många olika matchmoment och tjejerna verkligen höll vår matchplan. De tar (och ifrågasätter) instruktioner på ett konstruktivt sätt.
2. Mental inställning
Vi låg under i två matcher men behöll lugnet och lyckades kvittera båda gångerna när det var mindre än en minut kvar. Vi tränarna vill verkligen trycka på hur laget har tagit stora kliv när det gäller dessa situationer. Nu finns det ingen annat är att köra 110% för att kvittera. Tjejerna var helt slut i finalen och lyckades ändå kräma ut lite mer kraft och kvitterade med 42 sekunder kvar. 
3. PowerPlan och BoxPlay
Vi gjorde mål på PowerPlay och släppt inte in några mål i Box Play. Härligt jobbat!
4. Försvarsspelet
Grymt försvarsspel med tre matcher med inga insläppta mål, och totalt sätt släppte vi in 7 mål på 6 matcher. Riktigt bra av våra båda målvakter och resten av laget som står upp i försvarsspelet. 
5. Straffar
Vi fick en väldigt spännande straffläggning med fina räddningar och snygga straffar. 
6. Anfallsspelet
Fler och fler mål är ett resultat av snyggt uppspel och direktskott på mål. Det kan alltid bli fler så klart men vi kommer vilja fortsätta att arbeta på position, splitvision och passningspel så att vi har mindre bolltransport och soloräder och mer uppspel och kombinationer framför mål. Vi gjorde totalt sätt 20 mål på 6 matcher och många av målet var riktigt snygga. 

Så vi tränare såg det verkligen som en fantastiskt genomkörare och kan tänka oss att de har lite träningsvärk idag. 

Nu laddar vi för nästa!

Rock on

TränarnaNyhetsarkiv
SSL match i Helsingborg2019-10-29 11:24
 
Sponsorer