Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

En spännande och innehållsrik match mot Lönsboda
2019-10-26 15:18
Hej på er!

Vilken match mot Lönsboda! Båda lagen körde på till 110% och vi får tacka för Lönsboda för ett bra motstånd. Idag kändes det som vi fick lite mer ordning på laget och kunna utnyttja de situationer som uppstod på ett bra sätt. Så från vår, kanske inte helt objektiva synvinkel, så tog tjejer en välförtjänt seger med 3-1. 

Det är alltid en utmaning och möta ett fysiskt lag som Lönsboda men jag tycker ändå att båda laget koncentrerade sig på innebandy och lät domarna döma. Lönsboda fick en utvisning mot sig som skapade lite kaos men sedan blev det bra igen. Powerplay var dagens utmaning där vi kanske inte fick utdelning men det är bra att spela på lite ovana positioner så att vi får en bättre förståelse för varandra. Det är bara att förbättra det på träning. 

Sätt till alla perioder så kändes det som tjejerna spelar "vår egen innebandy"; hög press och försöker utnyttja alla delar i kedjan. Vi kan så klart bli ännu bättre på att spela med hela laget men vi tränare är supernöjda med alla; anfallare, centrar, backar och målvakt. 

Tack till Moa C, Felicia, Nora, Amina och Fanny från F06/07 som förstärkte laget på ett alldeles utmärkt sätt. 

Tjejer (och föräldrar) i Stanstad - you rock! 

Over n out,

TränarnaNyhetsarkiv
SSL match i Helsingborg2019-10-29 11:24
 
Sponsorer