Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Match mot Palmstaden - Bra start och några lärdommar
2020-01-29 09:48
Foto S.Gauffin, M.Norlander och J.Norlander
Hej på er!

Den andra delen av säsongen har startat upp och först ut var matchen mot Palmstaden. Vi får passa på att tacka Palmstaden för en bra match med högt tempo. Tjejerna gjorde en mycket bra match och det märktes att vi kunde ta med oss många lärdomar från Gothia. 

Hålla bollen mer inom laget - det går bättre och bättre...
Vi har pratat mycket om att hålla bollen inom laget och spela runt mer innan vi anfaller. Vi behöver vara lite mer kyliga och vårda bollen bättre. Det är bra att tjejerna vill spela en offensiv innebandy men det innebär inte att vi måste anfalla i varje läge. Matchen var ett steg i rätt riktning och vi kommer fortsätta att träna på det under träningarna (för de som såg JAS-matchen mot Malmö så såg vi att tjejerna tog ytterligare ett steg i rätt riktning). Vi är på g! 

Sluta slå på klubborna
Vi fick ett mycket rutinerat domarteam i matchen mot Palmstaden som normalt sätt dömmer äldre spelare och i seniorserie. Det märktes. Vi som lag fick verkligen lära sig att slag på klubban och hårt spel inte lönar sig eftersom vi fick fyra utvisningar under matchen (tre av dem för slag på klubba). 

Det är ju så klart en utmaning när vi är så få spelare men tjejerna står upp för varandra på ett jättebra sätt och peppar när det går tungt. 

Nu laddar vi för match mot Lönsboda hemma.

Rock on

Tränarna 

Nyhetsarkiv
Match mot Höllviken...2020-03-05 21:08
SSL match i Helsingborg2019-10-29 11:24
 
Sponsorer