Match mot Åstorp - tufft och det räckte inte riktigt hela vägen...
2020-02-29 07:16
Foto: J. Nilsson
Hej på er!

Match mot Åstorp igår. Tack för motståndet Åstorp, det är alltid jämna matcher och sätter oss på prov. Som vanligt är vi glada för förstärkning från våra egna F06/07 och det är roligt att vi fortsätter att vara seriens yngsta lag.

Vi, både ledare och spelare, kan bara konstatera att laget inte spelade riktigt som vi brukade. Framför allt försvarmässigt så gjorde laget en sämre insats än normalt. Vi hade problem med back-checking och det blev ganska rörigt rent generellt sätt i vårt försvar från alla lagdelar. Vi får så klart ge kred till Åstorp som bytte positioner på ett bra sätt i sitt anfallsspel och gjorde det svårt för oss. Så för vårt lag så gäller det - back to basics. Vi vet vad som måste rättas till.

Vårt anfallsspel kändes bättre. Fem mål framåt brukar räcka till en vinst och det som kanske var svårt i höstas (att göra mål) har vi rättat till och det skall vi ta med oss.

MEN, det är av misstaget som vi blir bättre. Vi måste få lov att göra misstag för att lära av dem. Det är så vi utvecklas.

Som vanligt, tjejer, ni är grymma!

/Ledarna

p.s. Vi får också passa på att tacka föräldrarna för er extra insats som testgrupp för SportAdmin de två senaste dagarna. Det har varit väldigt värdefullt och jag (Losell) och hela SportAdmin är glada för ert tålamod. d.s.

Match mot Höllviken...2020-03-05 21:08
SSL match i Helsingborg2019-10-29 11:24