Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Försäsong har börjat - kom gärna och provträna!
2020-04-23 13:37
Foto: J. Nilsson - Staffansvallen och Genarp

Nyfiken på Stanstads F04/05?

Kom och provträna med oss. Under försäsongen kör vi:

Tisdagar. 17.30-18.30

Torsdagar. 18.00-19.00


Frågor? kontakta tränarna (jonas@losell.com, 0728-862738)


So far so good…

Säsongen 19/20 fick abrupt slut och nu har vi startat resan mot nästa säsong 20/21. Vi har pratat om att komma bättre förberedd inför nästa säsong, både fysiskt och konditionsmässigt. Det är nu vi har chansen att rätta till lite av det som blev tufft förra säsongen: att orka köra 110% i tredje perioden. Resan har börjat! 💪🏻


Vi har kört fys-träningen med fokus på många repetitioner (cirkelträning, Tabata) och det har fungerat bra. På så sätt har vi kunna köra stora delar av kroppen och vi har hållit ett hårt tempo. Det har också gett varje spelare (och tränare för den delen) en indikation på vad vilken del som är mest utmanande. Några av oss behöver förstärka överkroppen och andra bålstyrka och det finns de som behöver fokusera på benstyrka. 


Konditionspassen har främst varit inriktade på intervaller. Ja, det är grymt på många sätt men det är också ett bra sätt att få upp hög puls och det är förhållandevis likt innebandy som har många “start-stopp”-hela tiden. 


En reflektion från oss tränare är att tjejerna skall sätta mål efter sina egna förutsättningar. Vi har en del löpstarka tjejer och vi har del mindre löpstarka tjejer. Vi behöver hjälpas åt att försöka nå maximalt av vår personliga mål och vi skall peppa varandra att nå dem. Vi tycker det fungerar bra och ta gärna en diskussion med era tjejer så att de får ut maximalt av träningen. Vi vinner som ett lag och vi förlorar som ett lag, det viktiga är att tjejerna prioriterar att komma ner och köra med oss så länge de är friska. Det har fungerat jättebra hittills med hög närvaro men vi kan tänka oss att det behövs peppas lite då och då eftersom vi är inne i världens längsta försäsong. 


Rock on! 🤘🏻💪🏻


TränarnaNyhetsarkiv
Match mot Höllviken...2020-03-05 21:08
SSL match i Helsingborg2019-10-29 11:24
 
Sponsorer