SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Stanstad
Gemenskap - Stolthet - Tradition
F04/05

Äntligen seriestart (med publik) - en välspelad och tuff match mot Engelholm
2020-10-04 20:19
Hej alla!

Äntligen seriepremiär hemma för F04/05 mot Engelholms FBC. Inte nog med det, vi välkomnar dessutom vår publik (även om vi bara fick ha 50 personer på läktaren). Ni har varit saknade. 🤘🏻

Vi har mött Engelholm FBC många gånger genom åren. Det är alltid ett mycket tufft motstånd och Engelholm sätter alltid alla lagdelar på prov. Så även denna gång. Vi är grymt nöjda med hur våra tjejer genomförde matchen. Vi lyckades försvara oss bra (backcheck är alltid extra viktigt mot Engelholm som är väldigt duktiga på båga in från kanterna) och vi lyckades göra mål på en hel del av våra chanser. I jämna matcher så är det små marginaler som avgör och denna gången lyckades vi dra det längsta strået. Vi räknar så klart med att Engelholm kommer bjuda på minst lika hårt motstånd när vi möter dem igen uppe i Ängelholm. Vi får passa på att tacka våra förstärkningar från dam (vi får spela med en 03:a per match under denna säsongen) och som vanligt från F06/07. 

Vi tränare är väldigt nöjda med hur tjejerna genomförde vår matchplan. Från målvakt, backar, centers och anfallare. Alla stod upp för varandra på ett bra sätt och slet otroligt hårt. (Det kanske har hjälpt med ganska mycket fys nu på försäsongen - tips från tränarna). Vi vågar också att ha bollen lite mer nu även om det är utmaning när Engelholm är på andra sidan. Lite nytt är också att vi kommer fortsätta att laborera med 2-2-1 som spelsystem, fast på vårt sätt så klart. 😜. 

Så vi fortsätter som vanligt att jobbar vidare mer era talangfulla tjejer. De är grymma och vi hoppas att det alltid är ett bra avbrott från skolan att komma ner och köra järnet på träningarna. 💪🏻

Vi håller också tummarna för våra skadade spelare att de kan komma tillbaka till oss så fort som möjligt även om det kan vara en tuff väg tillbaka.

Stort tack till alla som hjälpte till med video-stream, kiosktjänst, sekretariat och som hallvärd.


Rock on

Tränarna


Nyhetsarkiv
Match mot Höllviken...2020-03-05 21:08
SSL match i Helsingborg2019-10-29 11:24
 
Sponsorer