SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Stanstad
Gemenskap - Stolthet - Tradition
F04/05

Tack för allt - kör hårt tjejer!
2021-06-01 11:40
Foto: Jonas Nilsson

Se där!

Säsongen sista träning är avslutad för F04/05 (JAS-gruppen har någon träning kvar). Som vanligt med högt tempo och många skratt. Det är faktiskt inte bara säsongens sista träningen utan den allra sista träningen för F04/05 eftersom tjejerna kommer ingå i Stanstads JAS-satsning nästa säsong. 

 

Vi har en aktivitet kvar innan alla avsked skall tas men vi måste ändå passa på att tacka lite grann redan nu. Laget bildades säsongen 2012/13 och har alltså genomfört nio säsonger tillsammans. Så de små tjejerna vars shorts var för stora och t-shirten hängde ner som en klänning har blivit stenhårda innebandyspelare som tacklar oss över sargen och skjuter så det svider (jo, vi vet. Vi har gästspelat både som utespelare och målvakt). Det har varit otroligt roligt att följa dem under alla dessa år. 

 

  • Ni kör alltid hårt på träningarna med en fantastiskt närvarostatistik (ca 90%). 
  • Ni ger allt på match och vill verkligen vinna!
  • Ni ger oss tränare beröm och konstruktiv feedback när vi har behövt det så vi har lärt oss lika mycket av er som vi har försökt att lära er. 
  • Ni har alltid ställt upp för Stanstad när klubben har behövt extra spelare i JAS
  • På cuper och läger har ni alltid skött er och det har varit hur enkelt som helst att hänga med er (vi skulle möjligtvis ha vissa synpunkter på hur mycket hårsprej det faktiskt krävs för att hålla frillan på plats eller hur många gånger kan man faktiskt spela samma låt utan att bli trött på den.)
  • Vi har gått igenom några tuffa perioder men vi har alltid löst det som ett lag. 
  • Ni har alltid gett oss tränare ett gott skratt både på träning, match och vid i sidan av sargen. Fortsätt så! 

Det skall bli väldigt roligt att fortsätta följa er som lag och spelare framåt och vi önskar er alla ett stort lycka till. 

 

F04/05 - ni är grymma! 

 

Håkan, Jonas, Jonas och Jonas


Nyhetsarkiv
Match mot Höllviken...2020-03-05 21:08
SSL match i Helsingborg2019-10-29 11:24
 
Sponsorer