Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

P04 guld i Skånemästerskap
2019-04-23 22:34
Lagmaskinen IK Stanstad P04 Skånemästare 2019! 
Vellinge 31 mars 2019 Med 3.07 minuter kvar av finalen i DM-mästerskapet avgör IK Stanstad med sitt 4-3 mål och tar därmed hem en smått osannolik DM-titel. Bäst i Skåne! Ett hysteriskt och heroiskt kämpande Lönsboda, som gått obesegrade genom gruppspelet, tvingas att se sig besegrade av just lagmaskinen IK Stanstad.  
Till ljudet av ”Stanstad, Stanstad, Stanstad” lyfter så äntligen killarna den ädlaste av pokaler och slår sedvanligt klubborna i marken mot den för dagen stora och smått euforiska supporterskaran från Staffanstorp. 
På vägen mot guld har man slagit ut de bästa av de bästa och alla matcher har slutat med uddamålsvinst mot IBK Lund, Palmstaden och Lönsboda. Att vinna Skånemästerskapen är en rejäl skalp i sig och är få förunnat. Att också vinna grundserien i södra divisionen är svårt bara det.  IK Stanstad P04 har gjort bådadera 2019!  
Det finaste i denna kråksång och som måste lyftas fram är laget och inte individen. Lite klyschigt må hända, men sant! Vi kan inte stoltsera med det på pappret mest spektakulära lag, inte luta oss mot några ”unika storstjärnor” som normalt sett avgör alla matcher. Det har däremot blivit motståndares fall, att se enskilda spelare istället för laget. För när motståndarna har lättat på garden och tagit bort någon enstaka spelare, så har man glömt den unika lagmaskinen: IK Stanstad.  

Stort grattis till laget och tränarna Jennie Holmberg och Tobias Åkesson!     

Nyhetsarkiv
 
Sponsorer