Herr Division 3

Äntligen Innebandy igen och nya tag på Herr & Killsidan.
2021-05-31 11:39
Som ny huvudtränare för Stanstads herrar ska det bli otroligt kul och utmanande att vara med och bygga något nytt och långsiktigt på herr- och killsidan. Tanken är att kunna flytta upp ungdomar till Seniorlaget. Vi ska ha lag under oss som kommer upp och tränar med oss och så småningom blir startspelare i seniorlaget. För att lyckas med detta måste vi våga tänka annorlunda. Min bild har alltid varit att Stanstad får fram otroligt många duktiga spelare.

Planen är att vi ska vara ett herrlag som till stora delar består av egna produkter och för att det ska lyckas så behöver vi som kanske den viktigaste ingrediensen vara där, visa oss och hjälpa våra ungdomslag.

Pga Corona har inte herrlaget kunnat träna någon bandy sedan i oktober, och som ny tränare så hade man velat se dom spela matcher mm. Därför var det väldigt kul att vi kunnat vara i hall två onsdagar och kommer fortsätta med det juni ut.

Vi kommer träna två dagar i veckan under juni månad där vi kommer blanda fys med bandy.

Måndagar 19:30-20:30 på Mossen vid Hundklubben.

Onsdagar 20:30-22:00 Bråhögshallen.

// Lilja