SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Stanstad
Gemenskap - Stolthet - Tradition
Oldboys

Då var serien igång!
2022-11-07 12:01

I söndags var det dags för lagets första sammandrabbning. Bunji arbetade hårt under veckan för att få ihop spelare till matcherna.

 

Första matchen så stod hemmalaget Veberöd för motståndet. I första perioden hade Veberöd ett bra övertag och gick till paus med 4-1 i resultat. Stanstad herrarna spottade i nävarna och kämpade på, men motståndet var tufft och matchen slutade 6-5 till hemmalaget.

 

I dagens andra match bjöd Kävlinge IBK upp till match. Herrarna startade matchen starkt och redan efter 3 minter dunkade lagets Göran Fridh in första målet. Perioden tickade på och efter första perioden ledde Stanstad med 4-0. Andra perioden inledde Kävlinge med att redan efter 2 min reducera till 4-1. Kävlinge gjorde en bra upphämtning men Stanstads herrar höll ledningen matchen igenom, matchen slutade 7-5.

 

Nästa matchsammandrag är den 3/12 i Korsbackahallen, matchstart kl 13. Välkomna!

 

Laget söker fler spelare till laget. Är du sugen så tveka inte att komma ner till träningen på Staffanshallen söndagar kl 20-21.30. 

 
Sponsorer